Τα καυτά κορίτσια της μπάλας Δείτε τις πιο σέξι γυναίκες των ποδοσφαιριστών

Κακά τα ψέματα, το ποδόσφαιρο είναι η αδυναμία των περισσότερων αντρών. Την ώρα όμως που οι άσοι των γηπέδων κλέβουν τα βλέμματα με τα γκολ, τα ψαλίδια και τα τάκλιν, οι γυναίκες τους προσφέρουν το δικό τους μοναδικό θέαμα και τους δίνουν πόντους στα μάτια μας.
Νέες, ωραίες, καλογυμνασμένες και ταλαντούχες, οι σύζυγοι/σύντροφοι των ποδοσφαιριστών τραβούν σαν μαγνήτης τα βλέμματα και αναστατώνουν όλους τους φιλάθλους ανεξαρτήτου ομάδας.

Abbey Clancy

abbey1
Κάθε φορά που η Abbey Clancy κάνει φωτογράφιση με μαγιό ή εσώρουχα, ο ανδρικός πληθυσμός χρειάζεται... υπογλώσσια. Αλλά και στις καλοκαιρινές της εξορμήσεις δεν πάει πίσω. H σύζυγος του ποδοσφαιριστή Peter Crouch και μητέρα δύο παιδιών από το Λίβερπουλ κέρδισε μεγάλη δημοσιότητα από τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση και στα περιοδικά Sports Illustrated, Esquire και LOVE και βγάζει έντονη σεξουαλικότητα σε κάθε της εμφάνιση

Michela Quattrociocche

michela1
Η ιταλίδα καλλονή Michela Quattrociocche είναι η σύζυγος του Ιταλού ποδοσφαιριστή Alberto Aquilani. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2012 και ζουν στην Λισαβόνα με τις δύο κόρες τους. Η Michela ασχολείται εδώ και χρόνια με το θέατρο και την υποκριτική και επάξια έχει μία θέση στη λίστα με τις καυτές γυναίκες των ποδοσφαιριστών.

Melissa Satta

melissa1
Η Melissa Satta είναι ακόμη μια γυναίκα που έκλεψε την καρδιά ποδοσφαιριστή. Το μοντέλο και παρουσιάστρια κατάφερε να τυλίξει τον Kevin Prince Boateng της Σάλκε κι έχουν κι ένα παιδάκι. Η τηλεπερσόνα έχει σημαντική θητεία στον μαγικό κόσμο της μόδας και φωτογραφίσεις στα Maxim και Sports Illustrated.

Antonella Roccuzzo

antonella1
Η Antonella Roccuzzoπ εδώ και οχτώ χρόνια είναι η σύζυγος του Lionel Messi και έχουν αποκτήσει δυο γιους. Η Antonella είναι γυμνάστρια και μοντέλο ωστόσο ποτέ δεν παραμελεί τον άντρα και τα παιδιά της. Μάλιστα, σε κάθε της εμφάνιση φροντίζει να δείχνει το πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.

Lena Gercke

lena1
Η Lena Gercke εργάζεται ως μοντέλο και παρουσιάστρια στην γερμανική τηλεόραση και είναι η γυναίκα του Γερμανού ποδοσφαιριστή Sami Khedira. Η Gercke, η οποία σήμερα ζει και εργάζεται ως μοντέλο μεταξύ Βερολίνου και Νέας Υόρκης, γεννήθηκε πριν από 24 χρόνια στη Γερμανία και έγινε γνωστή το 2006, όταν κέρδισε τον πρώτο κύκλο του γερμανικού Next Top Model.

Victoria Varga

varga1
Η Victoria Varga είναι μοντέλο, είναι μία κούκλα κι έχει κλέψει την καρδιά του Ιταλού επιθετικού Grazziano Pele. Η σχέση τους έγινε γνωστή πριν τέσσερα χρόνια μέσα από το facebook. Μάλιστα, όταν το νεαρό μοντέλο δέχτηκε να βγει ραντεβού μαζί του, τότε εκείνος της προσέφερε 100 τριαντάφυλλα.

Ann Kathrin Brommel

ann1
Η Ann Kathrin Brommel είναι το κάτι άλλο. Το μοντέλο και τραγουδίστρια, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει διάσημη από την σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Mario Gotze όπου είναι μαζί από το 2012.

Ana Ivanoviz

ivanovitz1
Η 28χρονη Ana Ivanoviz είναι διάσημη τενίστρια από το Βελιγράδι και παντρεμένη με τον παίκτη της Manchester United, Bastian Schweinsteinger. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2014 και παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούλιο. Η Ivanoviz θεωρείται από πολλούς η πιο όμορφη τενίστρια ενώ εξήρε την ομορφιά της και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
«Είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει στη ζωή μου. Απλά, η πιο όμορφη» είχε πει όταν τη συνάντησε.

Shakira

shakira1
Τι να πει κανείς για την Shakira. H Kολομβιανή σταρ του τραγουδιού και σύζυγος του άσου της Mπαρτσελόνα Gerard Piqué είναι όμορφη και ελκυστική. Συναντήθηκαν με τον Piqué και ερωτεύθηκαν στα γυρίσματα του video για το τραγούδι της «Waka Waka» και από τότε είναι από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια.

Georgina Dorset

dorset1
Η Georgina Dorset, η σύζυγος του μέσου Tom Cleverly συνεχίζει την «παράδοση» των μοντέλων τα οποία συνδέονται συναισθηματικά με παίκτες. Η αγαπημένη σταρ του βρετανικού ριάλιτι «The Only Way Is Essex» έχει ασυναγώνιστο κορμί το οποίο φροντίζει να τονίζει σε κάθε της εμφάνιση.

Sam Cooke

sam1
Είναι 30 χρονών κατάγεται από την Αγγλία και εργάζεται ως μοντέλο μετρώντας στην καριέρα της πολλές τόπλες αλλά κα γυμνές φωτογραφίσεις. Έκλεψε την καρδιά του Βρετανού ποδοσφαιριστή της Εθνικής Αγγλίας Chris Smalling. Η εντυπωσιακή κυρία Smalling κλέβει τις εντυπώσεις κάθε φορά που κάνει την εμφάνισή της στις κερκίδες.

Federica Nargi

frederica1
Τα καλλιστεία και οι τίτλοι ομορφιάς αποτέλεσαν το «διαβατήριο» για να την απολαύσουμε στο γυαλί, από την παρουσίαση ειδήσεων, μέχρι reality και τηλεπαιχνίδια. Ο λόγος για την Federica Nargi, την «Μις Ρώμη» 2007 η οποία κόβει την ανάσα σε κάθε της εμφάνιση. Την αποκαλούν σεξοβόμβα στην Iταλία και ο λόγος είναι κάτι περισσότερο από προφανής. Εκείνη έχει μάτια μόνο για τον Alessandro Matri.

Yolanthe Sneijder – Cabau

yolanthe1
Είναι 31 ετών και εργάζεται ως ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια. Μισή Ισπανίδα και μισή Ολλανδέζα σύζυγος του διάσημου Ολλανδού ποδοσφαιριστή Wesley Sneiijder από το 2010, Yolanthe Sneijder – Cabau έχει αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση και βοηθάει παιδιά που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Sara Carbonero

sara1
Ο Iker Casillas έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένος, ένας από αυτούς είναι σίγουρα και η πανέμορφη Sara Carbonero που έχει στο πλευρό του.
Η ομορφότερη-για πολλούς-ρεπόρτερ της Ευρώπης ψηφίστηκε ως «η πιο σέξι ρεπόρτερ του κόσμου» από το αμερικάνικο περιοδικό FHM.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου