Η Μαντόνα τα μάζεψε για τα περί ανατίναξης του Λευκού Οίκου

Σάλο προκάλεσε η δήλωση που έκανε η Μαντόνα στη διάρκεια της Πορείας των Γυναικών το Σάββατο στην Ουάσινγκτον ότι έχει σκεφτεί «να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο».
Η ποπ σταρ αναγκάστηκε να δώσει εξηγήσεις λέγοντας ότι μιλούσε μεταφορικά.
Η ομιλία της αμερικανίδας τραγουδίστριας, η οποία επικρίθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανάγκασε ορισμένα τηλεοπτικά
δίκτυα να διακόψουν ξαφνικά τη ζωντανή μετάδοση της πορείας διαμαρτυρίας κατά της ανάληψης της αμερικανικής προεδρίας από τον Ντόναλντ Τραμπ.
«Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος. Μιλούσα μεταφορικά και μοιράστηκα δύο τρόπους που μπορεί να δει κάποιος τα πράγματα: ο ένας είναι με αισιοδοξία και ο άλλος και θυμό και οργή, που εγώ προσωπικά ένιωσα», έγραψε η τραγουδίστρια στο Instagram.
Η 58χρονη Μαντόνα εμψύχωνε το πλήθος το Σάββατο με συνθήματα όπως «Ναι, είμαστε έτοιμοι» να εναντιωθούν στην πολιτική που προωθεί ο Τραμπ, ο οποίος στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας αποξένωσε πολλές γυναίκες με τα προσβλητικά και σεξιστικά του σχόλια.
Ωστόσο, η Μαντόνα χρησιμοποίησε και ύβρεις για να επιτεθεί στους επικριτές της πορείας. «Προς τους επικριτές που επιμένουν ότι αυτή η πορεία δεν θα καταφέρει τίποτα, άντε γ...», είπε η ποπ σταρ επαναλαμβάνοντας την επίμαχη λέξη.
Η αντίδραση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης ήταν άμεση. Στο Youtube, όπου η ομιλία της μεταδόθηκε ζωντανά, αλλά και σε ηχογραφημένα αποσπάσματα, πολλοί χρήστες την χαρακτήρισαν «σατανική».
Άλλοι εξέφρασαν την οργή τους για το σχόλιό της ότι έχει σκεφτεί να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο. Στο Twitter, κάποιοι χρήστες ζήτησαν να διαταχθεί έρευνα εις βάρος της για διατύπωση τρομοκρατικών απειλών.
Η προσέλευση στην πορεία του Σαββάτου ήταν άνευ προηγουμένου, καθώς οι διοργανωτές είχαν κινητοποιήσει πέντε εκατομμύρια διαδηλώτριες σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου