Η Μελάνια Τραμπ τρώει κοσμήματα στο εξώφυλλο περιοδικού και προκαλεί αντιδράσεις

Ένα πρόσωπο-έκπληξη φιγουράρει στο εξώφυλλο του Vanity Fair Μεξικού, για τον μήνα Φεβρουάριο, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη.
Η Μελάνια δεν είχε φωτογραφηθεί ή δώσει αποκλειστική συνέντευξη μόνο για το Vanity Fair του Μεξικού, αλλά τόσο η φωτογραφία όσο και η συνέντευξή της εμφανίστηκαν αρχικά στο περιοδικό GQ την περασμένη άνοιξη, καθώς και τα δύο ανήκουν στον όμιλο Conde Nast.

Αυτό όμως που δεν «κάθεται» καλά είναι η χρονική στιγμή που κυκλοφορεί το περιοδικό με εξώφυλλο την Μελάνια, καθώς ο Τραμπ έχει δημιουργήσει πολλούς εχθρούς στη χώρα λόγω του τείχους που θέλει να χτίσει στα σύνορα με το Μεξικό.
vanity2
Θυμίζουμε ότι ο Τραμπ, αμέσως μετά την ορκωμοσία του, υπέγραψε απόφαση για κτίσιμο τείχους στα σύνορα με το Μεξικό, το οποίο μάλιστα θα ξεκινήσει μέσα στους επόμενους μήνες. Αποκάλυψε μάλιστα ότι για την ανέγερση θα χρησιμοποιηθούν αρχικώς κεφάλαια των φορολογούμενων πολιτών αλλά πρόσθεσε ότι στην συνέχεια το Μεξικό θα αποζημιώσει το αμερικανικό δημόσιο στο 100% των εξόδων στα οποία θα έχει υποβληθεί.
Αυτή η πρόταση έχει δημιουργήσει τεταμένο κλίμα μεταξύ ΗΠΑ- Μεξικού.
Το περιοδικό φιλοξενεί ένα μεγάλο αφιέρωμα στη νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, στο πώς αντιμετωπίζει τον άνδρα της, το παρελθόν της και πώς σκοπεύει να γίνει η νέα… Τζάκι Κένεντι. Θυμάται πως στο γάμο της με τον Ντόναλντ Τραμπ καλεσμένοι, μεταξύ πολλών άλλων ήταν το ζεύγος Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον και κανείς δεν φανταζόταν ότι η τότε γερουσιαστής της Νέας Υόρκης και ο γαμπρός θα κοντράρονταν για την προεδρία της χώρας.
vanity1
Στο αφιέρωμα του Vanity Fair υπάρχουν και αναφορές, ενδεικτικές του τι άνθρωπος είναι ο Ντόναλντ Τραμπ. Όπως αναφέρει, κάποτε σε μια συνέντευξή του με τον Χάουαρντ Στερν, είχε ρωτήσει τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ αν θα έμενε παντρεμένος με τη Μελάνια σε περίπτωση που εκείνη πάθαινε ένα ατύχημα. Νωρίτερα, ο Τραμπ είχε αναφερθεί στις τέλειες αναλογίες της τρίτης συζύγου του και το εκπληκτικό της στήθος. Η απάντησή του στην ερώτηση λοιπόν ήταν η εξής: «Και τα στήθη της; Τι θα συνέβαινε;». «τίποτα» απάντησε ο παρουσιαστής. «Σε αυτή την περίπτωση φυσικά θα έμενα μαζί της. Γιατί η λεπτομέρειες είναι σημαντικές» είπε πει ο Τραμπ.
«Πρόκειται για έλλειψη ευαισθησίας. Άρχισα να διαβάζω το άρθρο, αλλά δεν το τελείωσα. Ποιος θέλει να μάθει οτιδήποτε για την σύζυγο του Νο1 εχθρού μας», δήλωσε η Γκουανταλούπε Λοένζα, Μεξικανή συγγραφέας και αρθρογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου