Θύμισε… Τζάκι Κένεντι στην πρώτη της εμφάνιση η Μελάνια Τραμπ

H νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε σήμερα με ένα σύνολο του οίκου Ralph Lauren σε μπλε χρώμα, ένα φόρεμα με ασορτί χρωματικά σακάκι τύπου μπολερό, επιλέγοντας έναν από τους πλέον εμβληματικούς Αμερικανούς σχεδιαστές για τις εκδηλώσεις της Ημέρας της Ορκωμοσίας.
Το πρώην μοντέλο συνδύασε το σύνολο με γάντια και γόβες στιλέτο παραπέμποντας με το στυλ της στη δεκαετία του 1960, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον ενθουσιασμό των φίλων της μόδας.

Η εφημερίδα Womens Wear Daily έγραψε ότι οι στυλιστικές επιλογές της Μελάνιας Τραμπ αναπόφευκτα οδήγησαν σε συγκρίσεις με την εκλιπούσα πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και είδωλο της μόδας Τζάκλιν Κένεντι.
Μια εκτίμηση με την οποία έδειξαν να συμφωνούν σχολιαστές που εξειδικεύονται σε θέματα μόδας, αναρτώντας φωτογραφίες αρχείου της Κένεντι όπου απεικονίζεται να φοράει ένα παρόμοιο μπλε σύνολο στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας του συζύγου της το 1961.
«Ήταν πολύ Τζάκι» δήλωσε ο Τζο Ζι, αρχισυντάκτης του Yahoo! Style.
«Η Μελάνι έχει την εμφάνιση, από την κορυφή έως τα νύχια, μιας Πρώτης Κυρίας. Τόσο όμορφη και κομψή! Είμαι περήφανη για εκείνη!» έγραψε η Τιοντόρα Ουέστ στο Twitter.
Τα σενάρια έδιναν κι έπαιρναν με επίκεντρο την εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ στην τελετή ορκωμοσίας, αφότου ο Τομ Φορντ, ο Μαρκ Τζέικομπς και άλλοι διάσημοι σχεδιαστές δήλωσαν δημοσίως ότι δεν θα ντύσουν την Πρώτη Κυρία, καθώς αντιτίθενται στην εκλογή του συζύγου της στον προεδρικό θώκο.
Ο Νεοϋορκέζος ωστόσο σχεδιαστής Ralph Lauren ήταν εκείνος που είχε υπογράψει την δημιουργία που είχε επιλέξει το πρώην μοντέλο την νύχτα της εκλογικής νίκης του Ντόναλντ Τραμπ, μια λευκή φόρμα.
Κατά ειρωνεία της τύχης, ο Λόρεν ήταν επίσης ο σχεδιαστής των κοστουμιών που επέλεξε η Χίλαρι Κλίντον, σε πολλές αποχρώσεις κατά την διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας, τα οποία έγιναν το σήμα κατατεθέν του στυλ της.
Η 46χρονη Μελάνια Τραμπ, με ύψος 1,8 μ., είναι η πρώτη σύζυγος Αμερικανού προέδρου που προέρχεται από τον κόσμο της μόδας. Η καριέρα της ξεκίνησε στην γενέτειρά της Σλοβενία κι έχει ποζάρει για τα εξώφυλλα περιοδικών όπως το Vogue και το GQ.
ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ ΔΩΡΟ ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου