Ο Τζον Λέτζεντ καλεί το Χόλιγουντ να ταχθεί ενάντια στον Τραμπ

Ενάντια στην εντολή του Ντόναλντ Τραμπ, για την επιβολή αυστηρών ταξιδιωτικών περιορισμών για τους πολίτες επτά συγκεκριμένων χωρών, κάλεσε να ταχθεί το Χόλιγουντ, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τζον Λέτζεντ.
Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός έκανε αυτήν την πρόσκληση
κατά τη διάρκεια των Producer Guild Awards που έγιναν στο Μπέβερλι Χιλς, τη στιγμή που προέκυψε το πρόβλημα απαγόρευσης της εισόδου στις ΗΠΑ των μεταναστών, ακόμα κι αυτών που έχουν πάρει «πράσινη κάρτα», λίγες ώρες μετά την υπογραφή από τον νέο Πρόεδρο του σχετικού διατάγματος.
«Είμαστε η φωνή και το πρόσωπο της Αμερικής. Η Αμερική μας είναι μεγάλη, είναι ελεύθερη και ανοιχτή στους ονειροπόλους όλων των φυλών, όλων των χωρών, όλων των θρησκειών», είπε ο Λέτζεντ.
«Το όραμά μας για την Αμερική έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτό του Προέδρου Τραμπ και θέλω ειδικά απόψε να απορρίψουμε το όραμά του και να επιβεβαιώσουμε ότι η Αμερική είναι καλύτερη από αυτό», πρόσθεσε.
Ο Αμερικανός καλλιτέχνης βρέθηκε στα βραβεία για να προλογίσει το βίντεο κλιπ από το μιούζικαλ La La Land, με πρωταγωνιστές την Έμα Στόουν και τον Ράιαν Γκόσλινγκ, η οποία είναι μεταξύ των φαβορί στα φετινά Όσκαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου