Επτά εκατομμύρια δολάρια θα κοστίσει το διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ

Με τον διαχωρισμό των περιουσιακών τους στοιχείων μπαίνει οριστικό τέλος στο θυελλώδες διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, με φόντο τις αλληλοκατηγορίες του πρώην ζευγαριού για ενδοοικογενειακή βία από την πλευρά της Χερντ και για οικονομικό εκβιασμό από την πλευρά του Ντεπ.
Στα έγγραφα, που κατατέθηκαν σε δικαστήριο το Λος Άντζελες, περιγράφονται λεπτομερώς πώς θα χωριστούν τα περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν από το ζευγάρι στη διάρκεια του γάμου,
καθώς και η συμφωνία βάσει της οποίας ο 53χρονος ηθοποιός θα πληρώσει το ποσό των 7 εκατ. δολαρίων στην 30χρονη πρώην πλέον γυναίκα του, επίσης ηθοποιό. Η ίδια έχει έχει πει πως θα διαθέσει το ποσό αυτό σε φιλανθρωπίες.
Η Χερντ κατέθεσε αίτηση για διαζύγιο τον Μάιο, έπειτα από 15 μήνες γάμου, και μερικές ημέρες αργότερα ζήτησε από δικαστήριο την επιβολή ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του Ντεπ, τα οποία και επιβλήθηκαν. Στο δικαστήριο υποστήριξε πως ο Ντεπ την κακομεταχειριζόταν σε όλη τη διάρκεια του γάμου τους, με αποκορύφωμα έναν καβγά τον Μάιο κατά τον οποίο της πέταξε στο πρόσωπο ένα κινητό τηλέφωνο και έσπασε διάφορα αντικείμενα στο διαμέρισμά της.
Δικηγόρος του Ντεπ είχε αρνηθεί τις κατηγορίες για κακομεταχείριση και είχε υποστηρίξει πως η Χερντ με τις κατηγορίες αυτές «προσπαθεί να εξασφαλίσει πρόωρη οικονομική απόφαση». «Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι που αυτό το δυσάρεστο κεφάλαιο στις ζωές του κ. Ντεπ και της οικογένειάς του βρίσκεται πίσω τους», δήλωσε η δικηγόρος του Ντεπ Λόρα Ουάσερ.
Στο πλαίσιο της συμφωνίας για το διαζύγιο, η Χερντ απέσυρε το αίτημά της να διατηρηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Ντεπ.
Τα χαρτιά του διαζυγίου δείχνουν πως ο Ντεπ θα παραμείνει ο μοναδικός κάτοχος πολυάριθμων ακινήτων, όπως οι ιδιοκτησίες του στο Λος Άντζελες, το Παρίσι και του ιδιωτικού νησιού του στις Μπαχάμες. Θα κρατήσει επίσης περισσότερα από 40 οχήματα και σκάφη, ανάμεσα στο οποία αυτοκίνητα αντίκες και τη συλλογή μοτοσικλετών του.
Η Χερντ έχει πει πως θα μοιράσει το ποσό των 7 εκατομμυρίων δολαρίων που θα πάρει από το διαζύγιο ανάμεσα στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών (ACLU) και το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου