Η Angelina Jolie χαμογελά ξανά μετά τον χωρισμό της

Χαλαρές στιγμές με τα παιδιά της απολαμβάνει η Angelina Jolie, η οποία βρίσκεται στο Κολοράντο. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να κάνει βόλτες στους χιονισμένους δρόμους της περιοχής και έχοντας μαζί της τα δίδυμα, Vivienne και Knox, και την 10χρονη κόρη της Siloh.
Η χολιγουντιανή ηθοποιός χαμογελαστή και κρατώντας από το χέρι τα παιδιά της έδειχνε να απολαμβάνει τις οικογενειακές στιγμές παρά το γεγονός ότι από το πλευρό της λείπει ο Brad Pitt.

kajdahg2
kajdahg4
Χαμογελαστή και ντυμένη με πολύ ζεστά ρούχα, δεν χάλασε το χατίρι των παιδιών της τα οποία ζήτησαν παγωτό παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες.
Η Angelina δεν έβγαλε ούτε για ένα λεπτό τα γυαλιά της ενώ στο χέρι της κρατούσε έναν ζεστό καφέ. Αφού απόλαυσαν το χιόνι με τα παιδιά της στη συνέχεια μπήκαν όλοι μαζί σε ένα κατάστημα παιχνιδιών.
kajdahg3
kajdahg5
kajdahg6
..
Την ίδια ώρα πηγές από το περιβάλλον του Brad Pitt κάνουν λόγο για τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο ηθοποιός μακριά από την οικογένεια του. «Του λείπουν πολύ τα παιδιά του. Ξεσπάει σε κλάματα τόσες πολλές φορές, δεν ντρέπεται πια να κλαίει», δήλωσε άνθρωπος που βρίσκεται κοντά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου