Οι 8 cool στιγμές της Michelle Obama για τις οποίες μας λείπει ήδη ,Video.

Η μόνη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ που θα θέλαμε για φίλη μας. Michelle εσύ, superstar!
Υπάρχει μία άποψη που λέει πως το πιο ενδιαφέρον κεφάλαιο στην προεδρία του Barrack Obama ήταν η Michelle. Μια γυναίκα που με τον αυθορμητισμό και τη χαλαρότητά της ανέβασε τον πήχη σε ό,τι υπαγορεύει ο τίτλος της "Πρώτης Κυρίας" των ΗΠΑ.
Η μόνη ίσως ανάμεσα στις συζύγους των πλανηταρχών με την οποία μπορείς να  ταυτιστείς, μία γυναίκα με ουσία και πραότητα που κατέθεσε σημαντικές προσθήκες με απόλυτη ψυχραιμία στον όρο "φεμινισμός". Παράλληλα είναι ένας άνθρωπος "έξω καρδιά" που υπηρέτησε το ρόλο της υποδειγματικά, χωρίς ξιπασιά και καθωσπρεπισμό. Είχε πλάκα και δεν το 'κρυβε.
Θυμόμαστε μερικούς από τους λόγους για τους οποίους ο Λευκός Οίκος (και η ποπ κουλτούρα) δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια χωρίς εκείνη.

To Carpool Karaoke με τη Missy Elliott. Τραγουδήθηκε από Stevie Wonder μέχρι Beyoncé. 52 εκατομμύρια views

Η μετεξέλιξη του Mom Dancing στο σόου του Jimmy Fallon Όταν η Michelle "επάθε" Barrack Ακυρώνοντας το στερεότυπο που θέλει τις μαύρες γυναίκες "οργισμένες" Η Cameo εμφάνισή της στο "Parks and Recreation" (το ξανάκανε στο NCIS και στο Sesame Street) Η φιλία της με την Beyoncé Γι' αυτό το βίντεο όπου πάει για ψώνια με την Ellen De Generes Ο πάντα εμπνευσμένος κι άμεσος δημόσιος λόγος της Μισελάρα Ομπάμα για πάντα στο Λευκό Οίκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου