Μπεν Άφλεκ: Τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι διασκεδαστικά στις ΗΠΑ

Ο Μπεν Άφλεκ παρακολούθησε τη συνέντευξη Τύπου του επόμενου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Εντάξει, όχι όλη, αλλά παρακολούθησε. Και είπε: «Δεν τα κατάφερα να παρακολουθήσω ολόκληρη τη συνέντευξη αν και όσο είδα, με διασκέδασε πραγματικά. Νομίζω ότι θα έχουμε τέσσερα χρόνια διασκέδασης».

Ο Άφλεκ είχε να πει και για το σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ για τις δηλώσεις της Μέριλ Στριπ στην τελετή απονομής των Golden Globes. Ο σε λίγες μέρες Πρόεδρος των ΗΠΑ, την αποκάλεσε «μία από τις περισσότερο υπερεκτιμημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ».
«Αν θεωρείς ότι η Μέριλ Στριπ είναι υπερεκτιμημένη ηθοποιός, πιθανώς είσαι το λιγότερο καταρτισμένο πρόσωπο να σχολιάσει θέματα ηθοποιίας. Είναι, αν όχι τίποτ’ άλλο, η μεγαλύτερη ηθοποιός του κόσμου» είπε, ορθά κοφτά, ο Μπεν Άφλεκ.
Ο οποίος, όλα αυτά τα δήλωσε στην πρεμιέρα της τελευταίας σκηνοθετικής προσπάθειάς του, της ταινίας «Live by Night», στο Λονδίνο.
Είναι η τέταρτη. Ήταν ο παραγωγός, έγραψε το σενάριο πάνω σε μυθιστόρημα του Dennis Lehane για μια συμμορία γκάγκστερ στην Βοστώνη, την εποχή της ποτοαπαγόρευσης. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικός του. Αλλά λέει ότι έχει μία δυσκολία όταν σκηνοθετεί τον εαυτό του: «Προσπαθώ να φαίνομαι όσο πιο όμορφος γίνεται. Σκέφτομαι απλά “ποια είναι η πιο κολακευτική σεξουαλική πλευρά μου” και προσπαθώ να την βάλω στην ταινία. Και ξέρετε τι συμβαίνει; Αναγκάστηκα να την κόψω, ήταν καταθλιπτική. Ήμουν σαν άρρωστη πολική αρκούδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου