Ήταν όλα τους υπέροχα! 14 φορέματα που στιγμάτισαν το 2016

Το 2016, θα μπορούσε από τη μια να χαρακτηριστεί ως μια περίεργη χρονιά, από την άλλη όμως κανένας και καμία δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι όσον αφορά το fashion κομμάτι της, ήταν φοβερά ενδιαφέρουσα. Τις περισσότερες φορές το κόκκινο χαλί έγινε ακόμα πιο λαμπερό, αφού πάνω τους περπάτησαν stars, οι οποίες με ένα και μόνο φόρεμα κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Κάποιες φορές επέλεξαν κλασικές και πριγκιπικές τουαλέτες, από την άλλη τα πολύ ιδιαίτερα φορέματα δεν έλειπαν.
Εκατοντάδες παγέτες και δεκάδες μέτρα διαφάνειας έντυσαν τις πανάκριβες τουαλέτες και δημιούργησαν μοναδικές εμφανίσεις που θυμομάστε για πολλά χρόνια ακόμα.
Λίγες μέρες πριν πούμε αντίο στο 2016, δες 14 φορέματα που το στιγμάτησαν (και διάλεξε το αγαπημένο σου).
1. Η Bella Hadid στο φεστιβάλ των Καννών, με κατακόκκινο και σούπερ αποκαλυπτικό Alexandre Vauthier φόρεμα.

2. Ναι, ναι η Lady Gaga είναι! Τι την κοιτάς και την ξανακοιτάς; Στις χρυσές σφαίρες σαν άλλη Marilyn Monroe δοκίμασε μια από τις πιο chic τουαλέτες που έχει φορέσει ποτέ. Atelier Versace φυσικά και extra bonus κερδίζουν οι ενισχυμένοι γοφοί.

3. Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Blake Lively, σαν άλλη Σταχτοπούτα, έλαμψε στο φεστιβάλ των Καννών με το παραμυθένιο Vivienne Westwood φόρεμα στο χρώμα του πάγου. Από τις πιο ωραίες στιγμές του φετινού φεστιβάλ.

4. Η Alicia Vikander ήταν από τις λίγες που επέλεξαν κίτρινο (στο κόκκινο χαλί) και καλά έκανε αφού ο γαλλικός οίκος Louis Vuitton δημιούργησε ένα από τα πιο ιδιαίτερα φορέματα. Άσε που της έφερε και τύχη και κέρδισε και το Oscar Β' γυναικείου ρόλου.

5. Chic ουράνιο τόξο επέλεξε η Bel Powley με το υπέρλαμπρο Gucci φόρεμα. Ιδιαίτερη και εντυπωσιακή επιλογή για τα κινηματογραφικά βραβεία Bafta.

6. Παραμένουμε στα ίδια βραβεία και στην ίδια βραδιά που η Dakota Johnson είπε ναι στο κόκκινο και διάλεξε μια minimal και θηλυκή Dior δημιουργία.

7. Στα Oscar, η Emily Blunt σε αντίθεση με τις υπόλοιπες σέξι εμφανίσεις της βραδιάς, ανέδειξε την φουσκωμένη κοιλίτσα της με το υπέροχο ροζ Prada φόρεμα. Απλά εξαιρετικό!

8. Η Julianne Moore στα Oscar μπορεί να επέλεξε κλασικό μαύρο, αλλά μόνο κλασική δεν ήταν η Chanel Couture τουαλέτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το είχαμε δει πρώτα φορεμένο από την Kendall Jenner στο catwalk του οίκου.

9. Η Βασίλισσα της διαφάνειας, Kim Kardashian στο gala της Vogue, πραγματοποίησε μια από τις πιο εντυπωσιακές και φυσικά σέξι εμφανίσεις της μέσα στο 2016. Η χακί τουαλέτα ήταν του οίκου Roberto Cavalli.

10. Στα Standard Theatre Awards, η Lily Donaldson έκανε την διαφορά με την μαύρη Burberry τουαλέτα και το θηλυκό σκίσιμο στο μέρος του ενός ποδιού.

11. Η Michelle Obama στο τελευταίο της επίσημο δείπνο στον Λευκό Οίκο, διάλεξε ότι πιο λαμπερό έχει φορέσει ποτέ. Η χρυσή Atelier Versace τουαλέτα συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο την συγκεκριμένη βραδιά.

12. Lady in red η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Kate Middleton σε μια εμφάνιση της στο ταξίδι της στον Καναδά. Κομψή, όμορφη και λαμπερή! To φόρεμα Preen by Thorton Bregazzi!

13. Από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις είναι αυτή της Zoe Saldana στο Met Gala. O οίκος Dolce & Gabbana επιμελήθηκε την εμφάνιση και μέχρι τώρα δεν ξέρουμε πόσα μέτρα ήταν η ουρά της πολύχρωμης τουαλέτας.

14. Και τέλος θα κλείσουμε με ένα νυφικό (για το καλό). Το μοντέλο Agyness Deyn, για τον γάμο της φόρεσε ένα Μolly Goddard νυφικό με διαφάνεια και ροζ λεπτομέρειες. Cute and chic!

Χρυσά αξεσουάρ, ίσον εντυπωσιακά! Φόρεσε τα την Πρωτοχρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου