Το πάρτι που έγινε viral και οι 1,2 εκατομμύρια «καλεσμένοι»

Πόσοι μπορούν να είναι οι προσκεκλημένοι στο πάρτι γενεθλίων μιας 15χρονης; Οι συγγενείς και οι φίλοι; Ο ευρύτερος κύκλος της οικογένειας και των γειτόνων; Οι συμμαθητές, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γείτονες;
Όλοι αυτοί μαζί και μερικές χιλιάδες άγνωστοι ήταν τελικά οι προσκεκλημένοι στο πάρτι για τα 15α γενέθλια της Rubi Ibarra Garcia από το Μεξικό.
Η πρόσκληση που είχαν ανεβάσει οι γονείς της στο ίντερνετ στις αρχές του μήνα ανέφερε πως «όλοι είναι ευπρόσδεκτοι» στο πάρτι, όπου θα έπαιζαν τρεις τοπικές μπάντες, θα υπήρχε γεύμα και ιπποδρομίες.
Στα πλάνα φαινόταν ο Crescencio Ibarra, δίπλα στην κόρη του Rubi και τη γυναίκα του Anaelda Garcia, να λέει: «Γεια σας, τι κάνετε; Σας προσκαλούμε στις 26 Δεκεμβρίου στο πάρτι για τα 15α γενέθλια της κόρης μας Rubi Ibarra Garcia». Προσθέτει στη συνέχεια πως ο νικητής της κούρσας με άλογα θα έχει έπαθλο 10.000 πέσος- περίπου 490 ευρώ, όπως γράφει το BBC.  «Όλοι είναι προσκεκλημένοι» καταλήγει ο ευτυχής πατέρας.
Δεν είναι σαφές γιατί το συγκεκριμένο βίντεο έγινε viral πάντως έχει πάνω από 800.000 share και έχει προκαλέσει τη δημιουργία αμέτρητων memes και διαδικτυακών αστείων.
rubi03 rubi04 rubi05
Αργότερα ο κ. Ibarra είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως δεν μπορούσα να φανταστεί τι εντυπωσίασε τόσο τον κόσμο του ίντερνετ κι έκανε το βίντεο viral. «Θέλαμε να καλέσουμε ανθρώπους από τη γειτονιά μας, αυτό είναι όλο» τόνισε.
Τελικά η οικογένειά της χρειάστηκε να απομακρύνει δημοσιογράφους, φωτογράφους και εικονολήπτες για να μπορέσει η Rubi Ibarra Garcia να πάει στη λειτουργία στην κοινότητα La Joya για να γιορτάσει την ηλικία-ορόσημο των 15 ετών, την «quinceanera», όπως τη γιορτάζουν στο Μεξικό.
rubi02
Στο πάρτι είχαν δηλώσει πως θα παραβρεθούν 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι!
Δεκάδες σκηνές και τραπέζια με φαγητό στήθηκαν χθες για όσους όσοι τελικά έκαναν το ταξίδι έως τη La Joya…
rubi01
..
 Μεξικο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου