H Έμα Στόουν είναι όλες οι ντίβες του παλιού Χόλιγουντ στη Vogue

Mε το νέο της κινηματογραφικό project δίπλα από τον Ράιαν Γκόσλινγκ, το μιούζικαλ "La La Land" να μαζεύει βραβεία και να της έχει ήδη χαρίσει ένα τρόπαιο, το βραβείο γυναικείας ερμηνείας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η 28χρονη Έμα Στόουν μπορεί να είναι πολύ σίγουρη για τη θέση της στη βιομηχανία του θεάματος σήμερα.
Επενδύοντας στο ταλέντο και την χαμαιλεόντική της ικανότητα να είναι τα πάντα, η Έμα Στόουν υποδύεται όλες τις μεγάλες ντίβες του Χόλιγουντ στο νέο τεύχος της αμερικάνικης Vogue.

Aνυπομονώντας να μουρμουρίσουμε και εμείς τα τραγούδια της του "La La Land" του Ντάμιεν Σαζέλ που όλοι ορκίζονται ότι είναι ένα σπάνιο, καλοπροαίρετο, αριστούργημα για δύσκολους καιρούς, ας απολαύσουμε την Στόουν σε μια φωτογράφιση από τους Mert Alas & Marcus Piggott που αναδεικνύει τα πολλά είδωλα ενός πηγαίου ταλέντου.
Nτυμένη με Michael Kors, Gucci, Bottega Veneta, Dior, Coach και άλλους σχεδιαστές η 28χρονη Στόουν προστέθηκε στη λίστα των ηθοποιών που μιλούν για μισθολογικό χάσμα ανδρών - γυναικών στο Χόλιγουντ. "Θα πρέπει όλοι να αντιμετωπιζόμαστε ισότιμα και να αμειβόμαστε ίσα" λέει στη συνέντευξή της στο περιοδικό Vogue. "Ήμουν αρκετά τυχερή ώστε να έχω ίση αμοιβή με τους άνδρες συμπρωταγωνιστές μου στις τελευταίες ταινίες. Αλλά η βιομηχανία μας είναι σε φθίνουσα πορεία και κινείται με έναν τρόπο πελατειακό" είπε.
Στη συνέχεια η Στόουν επανέλαβε τα συναισθήματα της καλής της φίλης, Τζένιφερ Λόρενς, η οποία έγραψε πέρσι ένα πολυσυζητημένο δοκίμιο για το μισθολογικό χάσμα με το οποίες είναι αντιμέτωπες οι γυναίκες στο Χόλιγουντ. "Τι είμαστε εμείς; Εβδομήντα εννέα σεντς στο δολάριο;" συνέχισε η Έμα Στόουν αναφερόμενη στα ισχύοντα στην αμερικανική αγορά εργασίας. "Είναι αδιανόητο. Δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία γι αυτό" υπογράμμισε στο CNN.

Prabal Gurung - Πηγή: Mert Alas & Marcus Piggott
Michael Kors - Πηγή: Mert Alas & Marcus Piggott
Dior - Πηγή: Mert Alas & Marcus Piggott
Michael Kors - Πηγή: Mert Alas & Marcus Piggott
Coach - Πηγή: Mert Alas & Marcus Piggott
- Πηγή: Mert Alas & Marcus Piggott

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου