Από την αγκαλιά του Ρεντσι, στην αγκαλιά του… Ρόκο Σιφρέντι (Video)

Στροφή στην καριέρα της επέλεξε να κάνει η 30χρονη Ιταλίδα πολιτικός Φιλομένα Μαστρομαρίνο, η οποία ανήκε στο Δημοκρατικό Κόμμα του Ματέο Ρέντσι.
Η Μαστρομαρίνο, η οποία είχε εκλεγεί το 2013 στην περιφέρεια της Απουλίας, πλέον θα είναι γνωστή ως «Μαλένα από την Απουλία», καθώς θα ασχοληθεί με την βιομηχανία του πορνό.
Με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, ο Ρόκο Σιφρέντι παρουσιάζει την Μαστρομαρίνο στους θαυμαστές της, κρατώντας την αγκαλιά.

«Χαλάρωσε, σε βλέπω σφιγμένη», λέει ο έμπειρος πορνοστάρ στην 30χρονη κι εκείνη απαντά σε ερώτηση για τους λόγους που εγκατέλειψε την πολιτική: «Θέλησα να περάσω από την κανονικότητα σε κάτι που πάντα επιθυμούσα, να καταφέρω να εκφράσω την ερωτική μου πλευρά».
Στη συνέχεια, ο Σιφρέντι την ρωτά: «Πώς θα αντιδράσεις αν σε πουν πόρνη;». Η απάντηση της 30χρονης είναι αποστομοτική: «Θα μου αρέσει».

Τέλος, η Μαστρομαρίνο επισημαίνει: «Έχω ανοιχτή σεξουαλικότητα. Ελεύθερη. Όλοι κρύβουμε μία πλευρά πιο παιχνιδιάρικη. Είμαι έτοιμη για όλα και για συναρπαστικές εμπειρίες. Θα ήθελα να αποτελέσω παράδειγμα για πολλά κορίτσια».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου