Έξι εβδομάδες μετά τη γέννα, η Bar Refaeli είναι πιο σέξι όσο ποτέ

Τολμηρή, αποκαλυπτική και πολύ “διάφανη” το top model από το Ισραήλ και πρώην σύντροφος του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο αποφάσισε να επιστρέψει στις συνηθισμένες αναρτήσεις της. Τις σέξι selfie που κεθιάζουν την ομορφιά της.
Έξι εβδομάδες μόλις μετά τη γέννηση της κόρης της Λιβ, η Refaeli βάζει φωτιά στο Instagram με μια λήψη της ερωτική. Φορώντας lingerie η 31χρονη μητέρα αποδεικνύει ότι η εγκυμοσύνη δεν
της άφησε περιττά κιλά ούτε της μείωσε στο ελάχιστο το sex appeal της. Η λεζάντα που τη συνόδεψε ήταν μινιμαλιστική.

“ΜοΜ”

Το μοντέλο του Sports Illustrated είχε κάνει μια ακόμη ανάρτηση, τρεις εβδομάδες μετά τον ερχομό του υγιέστατου μωρού της.
“Crystal clear” έγραψε στο Instagram καθώς πόζαρε σε μια πισίνα στις 29 Αυγούστου. Η Refaeli παντρεύτηκε τον Adi Ezra τον Σεπτέμβριο του 2015 στη Χαίφα του Ισραήλ.

Οι ευτυχισμένοι γονείς υποδέχθηκαν τον πρώτο απόγονο τους στις 11 Αυγούστου. “Η Μαμά και ο Μπαμπάς στην πρώτη τους νυχτερινή έξοδο” έγραψε η Refaeli λίγο μετά, στις 19 Αυγούστου σε μια κοινή της λήψη με τον σύζυγο της και επιχειρηματία, Ezra.
“O έρωτας της ζωής μου μου χάρισε το καλύτερο δώρο ζωής. Νιώθω ευλογημένη” έγραψε η Ρεφαέλι σε μια ακόμη ανάρτηση που έκανε το Instagram να “νιώσει”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου