Πνίγει τον πόνο του! Ο Τζόνι Ντεπ «τα πίνει» με μελαχρινή καλλονή σε μπαρ της Στοκχόλμης

«Τσακωτό» να τα πίνει στις δύο τα ξημερώματα στο μπαρ του ξενοδοχείου που διαμένει στη Σουηδία έκανε τον Τζόνι Ντεπ ο φακός της Daily Mail.
Ο ηθοποιός πραγματοποιεί ευρωπαϊκή περιοδεία με τους «Hollywood Vampires», το μουσικό συγκρότημα στο οποίο είναι frontman και η Στοκχόλμη ήταν ένας από τους σταθμούς του.
Μόνο που δεν τα έπινε μόνος μέχρι τις δύο τα ξημερώματα, αλλά με παρέα μια μυστηριώδη μελαχρινή καλλονή.

depp1
Οι «κακές» γλώσσες μιλούν ήδη για την αντικαταστάτρια της Άμπερ Χερντ.
Εδώ και μία εβδομάδα, ο 52χρονος ηθοποιός βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» λόγω της θύελλας που έχει ξεσπάσει για τον διαζύγιό του από την 30χρονη Χερντ και τις κατηγορίες κακοποίησης που εκείνη του προσάπτει.
depp2
Ο Ντεπ απέφευγε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες όπου έδωσε συναυλίες η μπάντα του, όμως κατέβηκε στο μπαρ του Grand Hotel στη 1 τα ξημερώματα, όταν έκλεινε. Αν και εκείνη την ώρα το μπαρ έκλεινε, το προσωπικό το ξανάνοιξε για χάρη του διάσημου πελάτη του!
depp3
Ποια είναι η γυναίκα;
Κανείς δεν γνωρίζει… Μόνο ο Τζόνι Ντεπ. Στην περιγραφή των φωτογραφιών γίνεται λόγος για στενά τετ-α-τετ μεταξύ του ηθοποιού και της άγνωστης γυναίκας, ενώ πολλές φορές οι δυο τους μιλούσαν αγνοώντας τα υπόλοιπα μέλη της παρέας τους.
depp4

depp5

depp6

Κατηγορία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου