Κορίτσι του Playboy αποκαλύπτει την κοιλιά της μετά τις γέννες για να δώσει ένα μήνυμα

Είναι μια γυναίκα που έχτισε την καριέρα της βασισμένη πάνω στο τέλειο σώμα της αλλά η Kendra Wilkinson πιστεύει ότι ακόμη και μετά τη γέννηση των μωρών της, το σώμα της αξίζει όπως ακριβώς και πριν και δεν φοβάται να το δείξει.
Το πρώην κορίτσι του Playboy χρησιμοποίησε το προφίλ της στο Instagram για να μοιραστεί κάποιες εικόνες με τα μωρά της λόγω της γιορτής της Μητέρας.
Και όπως φαίνεται, το γεγονός ότι είναι διάσημη δεν την κάνει να ντρέπεται να δείξει πώς έχει γίνει το σώμα της μετά από τη γέννηση δύο μωρών και εκείνη εμφανίζει με περηφάνια τις ραγάδες της, στον κόσμο μέσω των κοινωνικών δικτύων. Κοινοποιώντας τις φωτογραφίες της έγραψε:
«Κοιτάξτε τι έκαναν τα δύο μωρά μου. Με έκαναν χαρούμενη». Η 30χρονη Kedra είναι παντρεμένη με τον πρώην παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου Hank Baskett και έχουν δύο παιδιά, ένα αγοράκι η ηλικίας 6 ετών και ένα κοριτσάκι ηλικίας ενός.
kshayt2
Δημοσίευσε επίσης και μερικές παλιότερες φωτογραφίες από τις πρώτες μέρες μετά τη γέννα της και δηλώνει περήφανη μαμά χωρίς να την ενδιαφέρει πόσο έχει αλλάξει το σώμα μοντέλου που είχε κάποτε. Μιλώντας για τα παιδιά της ανέφερε μεταξύ άλλων για το γιο της: «Εξακολουθώ να αισθάνομαι με τον ίδιο τρόπο όπως παλιά. Έχουμε αυτό το δέσιμο γιου και μητέρας που είναι τόσο ισχυρό. Δεν γίνεται να περάσει μια νύχτα χωρίς να προσευχηθώ και να τον αγκαλιάσω. Τρέφομαι από την κάθε στιγμή μαζί του.» Με τα ίδια γλυκά λόγια μιλάει και για την κόρη της αποκαλύπτοντας ότι κάθονται πολλές ώρες στο σπίτι και παίζουν εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για το ότι είναι μητέρα.
kshayt3
Κάποιες από τις φωτογραφίες δε θυμίζουν σε τίποτα το πολύ σέξι κορίτσι με το μαγιό και το αψεγάδιαστο σώμα αλλά αυτό ακριβώς θέλει να δείξει και να δώσει το μήνυμα ότι η μητρότητα είναι πιο σημαντική από το σώμα.
kshayt4 kshayt5 kshayt1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου