Η Άμπερ Χερντ χωρίζει τον Τζόνι Ντεπ τρεις ημέρες μετά το θάνατο της μητέρας του

"Aoυτς". Έτσι σχολιάζουν τα αμερικανικά media την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ, τρεις μόλις μέρες μετά το θάνατο της μητέρας του σταρ, Μπέτι Σου Πάλμερ.

Διαβάστε επίσης

Με αιτιολογία το πολύ γενικό "αγεφύρωτες διαφορές" η Άμπερ Χερντ προχώρησε σε αίτηση έκδοσης διαζυγίου τη Δευτέρα. Οι δυό τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας "Μεθυσμένο Ημερολόγιο (The Rum Diary) το 2011 και παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2015.
2016 05 26T000844Z 800526739 TM3EC5P1JU101 RTRMADP 3 PEOPLE JOHNNYDEPP
Το TMZ αναφέρει ότι το ζευγάρι που άντεξε 14 μήνες μαζί δεν είχε κάνει υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο με τη Χερντ να διεκδικεί διατροφή, ωστόσο ο Ντεπ δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια καθώς επιθυμεί μέσω του δικηγορικού γραφείου της Laura Wasser να της υπενθυμίσει ότι η περιουσία των 400 εκατομμυρίων δολαρίων ανήκει σε αυτόν.
depp heard divorce
Η Wasser θεωρείται στους κύκλους του Χόλιγουντ μια δικηγόρος που πετυχαίνει ικανοποιητικούς για τους πελάτες της οικονομικούς συμβιβασμούς ενώ έχει αναλάβει τα διαζύγια των Μέλανι Γκρίφιθ, Αντζελίνα Τζολί, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Κelis, Τζένιφερ Γκάρνερ και Γκουέν Στεφάνι.
Τι μπορεί να πυροδότησε το διαζύγιο που έσκασε σαν βόμβα κανείς δεν γνωρίζει αλλά για πολλά media του εξωτερικού, η βιντεοσκοπημένη απολογία και ο πόλεμος με την Αυστραλία που επιδόθηκε ο σταρ μετά την εκδίκαση της υπόθεσης των κατοικιδίων του ζευγαριού, πρέπει να έπαιξε ένα κάποιο ρόλο.
Αυτό ή απλά είναι πολλά τα χρήματα Τζόνι.

Πηγή: http://www.cnn.gr/style/psyxagogia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου