Τα χλιδάτα σούπερ γιοτ που αγκυροβολούν στις Κάννες

Μετά το κόκκινο χαλί στις Κάννες, αυτό που τραβάει σίγουρα τα βλέμματα είναι τα φανταχτερά, υπερπολυτελή γιοτ που μπορούν να ανταγωνιστούν ακόμη και ολόκληρα σπίτια.
Τα πολυτελή σκάφη είναι αγκυροβολήμένα στο γραφικό Παλιό Λιμάνι των Καννών και αποτελούν τα άλλα «αστέρια» του φεστιβάλ ενώ χρειάζονται αρκετές χιλιάδες ευρώ για να τα νοικιάσει κανείς για μία εβδομάδα.
Εκτός από τα ιδωτικά αεροπλάνα και τις πολυτελείς βίλες των εκατομμυριούχων, τα σούπερ γιοτ είναι το απόλυτο σύμβολο του πλούτου όταν οι διάσημοι επισκέπτονται τα hotspots στη Γαλλική Ριβιέρα όπως τις Κάννες, το Μονακό και το Saint-Tropez.
Οι θαλαμηγοί θα φιλοξενήσουν και φέτος πάρτι και επιχειρηματικές συμφωνίες ή θα χρησιμεύσουν ως κρησφύγετο για τους διάσημους.
Αυτά είναι μερικά από τα χλιδάτα σούπερ γιοτ...

1. Titania - 600.000 ευρώ την εβδομάδα

yacht1 yacht1-3 yacht1-2 yacht1-1
Σχεδιάστηκε το 2006 και ανακαινίστηκε το 2015 για να προσφέρει ό,τι και ένα πολυτελές σπίτι αλλά πάνω στη θάλασσα. Υπάρχουν επτά καμπίνες που μπορούν να φιλοξενήσουν 12 άτομα ενώ διαθέτει μεταξύ άλλων δύο μεγάλες σουίτες, σάουνα, πισίνα και μπαρ μέσα σε αυτή. Επιπλέον ο ενοικιαστής θα έχει μαζί του και 20 άτομα προσωπικό που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες του.

2. Axioma - 580.000 ευρώ την εβδομάδα

yacht2 yacht2-3 yacht2-2 yacht2-1
Το συγκεκριμένο σκάφος, με το πλήρωμα 20 ατόμων, υπόσχεται μέρες απόλυτης χαλάρωσης και χλιδής. Όταν οι επισκέπτες δεν απολαμβάνουν τον ήλιο στην εξωτερική πισίνα, μπορούν να χαλαρώσουν στο τζακούζι ή στο σπα ή να παρακολουθήσουν μια ταινία στην αίθουσα κινηματογράφου που διαθέτει το γιοτ. Ίσως το πιο εντυπωσιακό μέρος του είναι το σαλόνι σε δύο επίπεδα το οποίο έχει έναν ανοιχτό ημιώροφο και μπαρ.

3. Double Down - 455.000 ευρώ την εβδομάδα

yacht3 yacht3-1
Έχοντας ως βάση το Μονακό, το Double Down έχει εννέα καμπίνες και ναυλώνεται για πρώτη φορά. Μπορεί να χωρέσει έως και 80 άτομα για κάποιο πάρτυ και έχει επίσης έναν κινηματογράφο για 14 άτομα, τζακούζι, μπαρ και μπάρμπεκιου. Διαθέτει επίσης και κάποιες θεματικές σουίτες.

4. Saluzi - 440.000 ευρώ την εβδομάδα

yacht4 yacht4-3 yacht4-2 yacht4-1
Αυτό το σκάφος κατασκευάστηκε το 2003 ως ένα μικρό πολυτελές κρουαζιερόπλοιο στην Πολυνησία, αλλά μεταμορφώθηκε σε ένα σούπερ γιοτ με έναν ολοκαίνουργιο εσωτερικό χώρο. Διαθέτει εξωτερικό κινηματογράφο, νεροτσουλήθρα και δύο τζακούζι ενώ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 32 άτομα. Υπάρχει επίσης χώρος για πλήρωμα 32 ατόμων για να εξυπηρετεί τους επισκέπτες. Μπαρ, καραόκε και παιχνίδια μπορούν να ψυχαγωγήσουν όποιο το νοικιάσει.

5. Ocean Sapphire - 130.000 ευρώ την εβδομάδα

yacht5 yacht5-2 yacht5-1
Για τους μεγιστάνες ή τις προσωπικότητες που ψάχνουν ένα γιοτ με εντυπωσιακή εμφάνιση, το Ocean Sapphire δεν θα τους απογοητεύσει. Η σχεδίαση του σκάφους τραβάει τα βλέμματα και μπορεί να φιλοξενήσει στις καμπίνες του 12 άτομα. Διαθέτει επίσης κινηματογράφο, γυμναστήριο, χώρο παιχνιδιών και παράθυρα από την οροφή έως και το δάπεδο.

6. Mayama - 99.000 ευρώ την εβδομάδα

yacht6 yacht6-2 yacht6-1
Παρά το γεγονός ότι είναι μόλις έξι ετών, αυτό το σκάφος ανακαινίστηκε πέρυσι. Θεωρείται ως μια από τις πιο προσιτές επιλογές, ένα μοντέρνο και κομψό σκάφος με καμπίνα στο κύριο κατάστρωμα, τζακούζι και μια σειρά από αθλητικά είδη για κολύμβηση για όσους θέλουν να απολαύσουν το νερό. Μπορεί να φιλοξενήσει 10 άτομα και έξι άτομα πλήρωμα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου