Ο άστατος Ορλάντο Μπλουμ απατά την Κέιτι Πέρι με την Σελένα Γκόμεζ - φωτογραφίες

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τις πρωτοσέλιδες φωτογραφίες του παθιασμένου έρωτα του Ορλάντο Μπλουμ και της Κέιτι Πέρι και ο βρετανός ηθοποιός κατάφερε να φέρει και πάλι τα πάνω-κάτω, με τον φωτογραφικό φακό να τον πετυχαίνει σε τρυφερά ενσταντανέ με την ποπ σταρ Σελένα Γκόμεζ.

Η φιλία τους μετράει περίπου τρία χρόνια και οι δυο τους επιμένουν ότι πέραν αυτής, δεν υπάρχει κάτι άλλο μεταξύ τους. Όμως οι φωτογραφίες είναι εδώ και τους διαψεύδουν.




Στο υλικό που δημοσίευσε το σκανδαλοθηρικό TMZ, ο Μπλουμ και η Σελένα απολαμβάνουν ο ένας την αγκαλιά του άλλου σε κλαμπ του Λας Βέγκας και δίνουν τρυφερά φιλιά.
Πάντως σύμφωνα με το ΤΜΖ, Μπλουμ και Γκόμεζ συναντήθηκαν τυχαία, καθώς εκείνος είχε πάει σε μπάτσελορ πάρτι, ενώ η Σελένα διασκέδαζε με τις φίλες της μετά το opening της περιοδείας της «Revival». O ηθοποιός έσπευσε στο τραπέζι της και εκεί άρχισαν τα φιλιά.
Η προηγούμενη φορά που ο φακός είχε «συλλάβει» τους δύο σε κοινή έξοδο σε κλαμπ ήταν το 2014.
old
Η 20χρονη τότε Σελένα διατηρούσε δεσμό με τον Τζάστιν Μπίμπερ και λέγεται ότι εκείνος είχε γίνει έξαλλος επειδή τον είχε απατήσει με τον Μπλουμ.
Η  κόντρα των δύο ανδρών συνεχίστηκε καθώς πριν από ένα χρόνο ο Μπίμπερ είχε συνδεθεί ερωτικά με την πρώην γυναίκα του Μπλουμ, το μοντέλο Μιράντα Κερ.
Πώς να αντέδρασε άραγε η Κέιτι Πέρι όταν θα είδε τις «πικάντικες» φωτογραφίες του Ορλάντο με την Σελένα; Η συνέχεια…. αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα!
katy-orlando


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου