Κατάθλιψη έπαθε ο ΜακΚάρτνεϊ με τη διάλυση των Beatles

Σε κατάθλιψη έπεσε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ μετά την διάλυση των Beatles, το 1970, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να πίνει πολύ και βρέθηκε ένα βήμα πριν εγκαταλείψει τελείως τη μουσική.
Μιλώντας για την καριέρα του στην εκπομπή Mastertapes για το Radio 4 του BBC, ο μουσικός αναφέρθηκε και στο πώς δημιούργησε το συγκρότημα Γουίνγκς.
«Ήμουν σε κατάθλιψη. Ήταν η διάλυση μιας μακρόχρονης φιλίας. Έτσι άρχισα το ποτό. Στην αρχή ένιωθα σπουδαία, στη συνέχεια όμως όχι και δεν είχα ούτε μία καλή στιγμή… Ήθελα να γυρίσω πίσω στο σημείο μηδέν, έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω τους Γουίνγκς», είπε.
..
Ο τραγουδοποιός μίλησε και για την κριτική που ασκήθηκε στους Γουίνγκς, συμφωνώντας ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Λίντα, που πέθανε το 1998, πίστευαν ότι το συγκρότημα «δεν ήταν τόσο καλό».
«Ξέραμε ότι η Λίντα δεν ήξερε να παίζει, αλλά έμαθε και κοιτάζοντας πίσω, είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα», δήλωσε.
Ο ΜακΚάρτνεϊ μίλησε και για την σχέση του με τον Τζον Λένον. «Ήταν θαυμάσιο που βρεθήκαμε ξανά μαζί πριν πεθάνει», είπε, ενώ τραγούδησε ένα τραγούδι που έγραψε το 1982 για τον Λένον. «Είναι ιδιωτικές στιγμές και δεν θέλω να τις κάνω γνωστές. Γιατί θα πρέπει οι άνθρωποι να ξέρουν τις σκέψεις μου; Αλλά ένα τραγούδι είναι κατάλληλο για να καταλάβουν. Εδώ σήμερα, λέω στον Τζον "Σ’ αγαπώ"».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Κάνιε Γουέστ για το τραγούδι της Ριάνα «FourFiveSeconds», λέγοντας ότι «αγαπώ τον Κάνιε και εκείνος με αγαπάει. Είναι ένα τέρας. Είναι τρελός και κάνει καταπληκτική δουλειά, με εμπνέει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου