Το παλάτι του γκουρού της μόδας που πωλείται έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων

Κοντά στον ποταμό Georges, σε νότιο προάστιο του Σίδνεϊ, στην Αυστραλία, αυτό το σπίτι μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί «παλάτι» κι όπως φαίνεται, θέλει να σπάσει το ρεκόρ στην τιμή πώλησης ακινήτων στην περιοχή, ρεκόρ που μέχρι σήμερα κατέχει ένα ακίνητο το οποίο πουλήθηκε πριν από 2 χρόνια προς 8.500.000 δολάρια!
Το συγκεκριμένο ακίνητο εκτείνεται σε 1.400 τετραγωνικά μέτρα και η γη ήταν κάποτε
ιδιοκτησία του παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Sir Jack Brabham. Σήμερα πωλείται προς 20.000.000 δολάρια!
Το σπίτι είναι σήμερα ιδιοκτησίας ενός γκουρού της μόδας και της συζύγου του. Μεταξύ των άλλων παροχών, το σπίτι διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια, ενώ όλοι οι χώροι είναι διακοσμημένοι με πολυτελή έπιπλα. Οι μεσίτες το χαρακτηρίζουν ως «αρχοντικό με πολυτέλεια παγκόσμιας κλάσης» και θεωρούν ότι το τίμημα είναι ανάλογο αυτού που θα αγοράσει ο επόμενος ιδιοκτήτης του.
Τα πολλαπλά επίπεδα του αρχοντικού επικοινωνούν εκτός από σκάλες και με ασανσέρ, ενώ η βόρεια πλευρά του έχει εκπληκτική θέα στον ποταμό Georges.
Επίσης, ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του, δείγμα της χλιδής του και της πολυτέλειας, είναι το ιδιωτικό σινεμά που διαθέτει. «Η απόλυτη κομψότητα, ο τεράστιος χώρος και η όμορφη θέα στο νερό θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό», αναφέρει χαρακτηριστικά η έκθεση περιγραφής του ακινήτου.
Το ακίνητο διαθέτει επίσης μία δική του προβλήτα δίπλα στο ποτάμι, πισίνα, μία βιβλιοθήκη και μία αίθουσα μουσικής. Μία περιστρεφόμενη κυκλική τραπεζαρία κάνει την εμπειρία του φαγητού ξεχωριστή, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, ενώ από την πολυτελή κατασκευή δεν θα μπορούσε να λείπει το ιδιαίτερο γκαράζ του ακινήτου που έχει χώρο για 6 οχήματα.
Οι εικόνες από το εσωτερικό του παλατιού καθηλώνουν και αρκούν για να δικαιολογήσουν το ύψος της τιμής του...
palati1 palati2 palati3 palati4 palati5 palati6 palati7 palati8 palati9 palati10 palati11 palati12 palati13 palati14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου