Δεν λέει όχι σε ένα τρίτο γάμο η Jennifer Lopez «Ακόμα σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ και να μείνω με κάποιον για πάντα»

Για τον χωρισμό της με τον Marc Anthony αλλά και την επανασύνδεσή της με τον νεότερό της Casper Smart μίλησε η Jennifer Lopez.
Η λατίνα σταρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό W παραδέχτηκε ότι μετά το χωρισμό της με τον Marc Anthony «πάλεψε πολύ σκληρά» για να τον βλέπει φιλικά. Η 46χρονη τραγουδίστρια είπε ότι έπρεπε η σχέση τους να διατηρηθεί σε καλά επίπεδα για το καλό των παιδιών τους Max και Emme.

lorepreo3
«Όταν πρόκειται για δουλειά ποτέ δεν βαριέμαι. Όσον αφορά όμως στις προσωπικές αποτυχίες σκέφτηκα ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο και σκληρό. Όταν τελείωσε ο γάμος μου το πιο εύκολο πράγμα ήταν να ψάξω για δικαιολογίες. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα ονειρευόμουν και ευχόμουν.  Θα ήταν εύκολο να ρίχνω συνεχώς λάδι στη φωτιά και να εκδηλώνω τη δυσαρέσκειά μου ή τον θυμό μου», λέει η τραγουδίστρια και συνεχίζει:
«Ο Marc είναι ο πατέρας των παιδιών μου και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Το να διαχειρίζομαι την μετέπειτα σχέση μας ήταν πολύ δύσκολο». Το πρώην ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Ιούνιο του 2004 και χώρισε μετά από 7 χρόνια γάμου τον Ιούλιο του 2014. Ο Marc κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον επόμενο Απρίλιο και το διαζύγιο βγήκε το 2014. Η JLo έχει χωρίσει τρεις φορές και στεναχωρήθηκε που και ο τρίτος της γάμος απέτυχε.
lorepreo4
Όσον αφορά στην σχέση της με τον 29χρονο Casper Smart είπε: «Ήμασταν μαζί και χωρίσαμε και τώρα είμαστε ξανά μαζί. Ακόμα σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ και να μείνω με κάποιον για πάντα.  Μου αρέσει η ταινία «The Notebook» και το όνειρο να γεράσω με κάποιον».
lorepreo2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου