Η Candice Huffine στο ίδιο πρακτορείο με την Gisele και την Kate Moss

.Ξεκίνησε την καριέρα της το 2011 ποζάροντας για το εξώφυλλο της ιταλικής Vogue και από τότε μέχρι σήμερα είδε την καριέρα της να απογειώνεται στην κατηγορία των plus-size μοντέλων.
Πρόκειται για την Candice Huffine που το 2015 ήταν το πρώτο μοντέλο plus-size που πόζαρε για το ετήσιο ημερολόγιο της Pirelli και τώρα βλέπει την καριέρα της να πηγαίνει ακόμα πιο μακριά καθώς μόλις χθες ανακοινώθηκε ότι πλέον ανήκει
στην μεγάλη «οικογένεια» του πρακτορείου μοντέλων IMG στη νέα κατηγορία των «Curve» μοντέλων.





 foto


Η Huffine μπαίνει στην ίδια οικογένεια του διάσημου γραφείου στην οποία ανήκουν η Gisele και η Kate Moss, αλλά και το φαινόμενο plus-size μοντέλο Ashley Graham, που διέπρεψε με το προηγούμενο γραφείο μοντέλων, το Muse Management.
Η κίνηση αυτή δεν είναι μόνο μεγάλη για την Candice, αλλά και για το πρακτορείο IMG, το οποίο πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε ακόμη μία κατηγορία του προφίλ του, αυτή των «Brawn» μοντέλων εντάσσοντας τον Zach Miko ως το πρώτο αντρικό plus-size μοντέλο της κατηγορίας.
Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα Fashionista τα στελέχη του πρακτορείου μοντέλων IMG δηλώνουν «ενθουσιασμένα» που η Candice Huffine έγινε μέλος της «οικογένειας τους» και θα είναι αυτή που θα εκπροσωπεί το γραφείο στην κατηγορία των curvy μοντέλων της υψηλής ραπτικής. «Πραγματικά μας ταιριάζει απόλυτα», δηλώνει η πηγή και σ’ αυτό συμφωνεί και το 31χρονο μοντέλο.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου