Στο φως η αυτοβιογραφία της Naomi Campbell Τα παιδικά της χρόνια, η συνέντευξη του Πούτιν και η γνωριμία με τους Ομπαμα

Αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία της της το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο έδωσε στη δημοσιότητα η Naomi Campbell. Η μαύρα γαζέλα αφηγείται με τον δικό της τρόπο σημαντικές στιγμές της ζωής της από τα παιδικά της χρόνια μέχρι και σήμερα ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στις εξέχουσες προσωπικότητες που γνώρισε μέσα από τη δουλειά της.

«Είχα μια υπέροχη παιδική ηλικία. Ακόμα και σήμερα νιώθω ότι μεγαλώνω στο σώμα ενός παιδιού. Η οικογένεια μου λάτρευε τη ρέγκε μουσική και στην ηλικία των επτά, συμμετείχα στο βίντεο κλιπ του Bob Marley για το τραγούδι «Is this love». Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ο Bob Marley θα στεκόταν ακριβώς δίπλα μου και θα με σκέπαζε με μια κουβέρτα. Ήταν έναν πανέμορφος άνθρωπος, γλυκομίλητος με έντονη τζαμαϊκανή προφορά» αφηγείται η Naomi Campbell σε ένα σημείο του βιβλίου της, αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύει ο Guardian.
naosmdaj5

Στη συνέχεια λέει ότι μέχρι και την ηλικία των 12 ετών σπίτι της ήταν το σπίτι της γιαγιάς της γιατί η μαμά της, η Valerie, ήταν χορεύτρια και ζούσε στην Ιταλία και στη συνέχεια στη Σουηδία. Η Naomi θυμάται τη χαρά της όταν ερχόταν η μαμά της να την δει και πόσο στενοχωρημένη ήταν κάθε φορά που έφευγε. Μάλιστα η μητέρα της ήταν αυτή που της έμαθε πώς να περπατάει στην πασαρέλα σε ηλικία 12 με 13 ετών.
naosmdaj2
Σε άλλο κεφάλαιο του βιβλίου αναφέρεται στη χειρότερη, όπως την περιγράφει, χρονιά της ζωής της.
naosmdaj3
«Το 1997 ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου. Έφυγαν από τη ζωή πολλοί καλοί μου φίλοι. Ο γιος του Bill Cosby, Ennis, δολοφονήθηκε. Ο κολλητός μου, John “The Greek” Chappolis, πέθανε  και ο Michael Hutchence έφυγε από τη ζωή επίσης. ήταν πολύ καλή ψυχή. Δεν πρόλαβα να τον θρηνήσω. Διαλύθηκα όταν έμαθα για τον θάνατο του Gianni Versace. Προσπαθούσα τότε να βγαίνω έξω σε πάρτι για να ξεχνιέμαι, αλλά τελικά αυτό έκανε, τελικά, τα πράγματα χειρότερα».
Στο βιβλίο της, η Naomi, αναφέρεται και στη γνωριμία της με τον Βλάντιμιρ Πούτιν και τη συνέντευξη που του πήρε καθώς και τη συνάντησή της με τον Μπαράκ και την Μισέλ Ομπάμα.
naosmdaj6
«Συνάντησα τον Βλαντιμίρ Πούτιν  όταν ήταν ακόμα πρωθυπουργός. Τότε έκανα συνεντεύξεις για τη βρετανική έκδοση του περιοδικού GQ. Μόλις πήγα στη Μόσχα για να τον συναντήσω με περίμενε ένα δώρο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Ένα βιβλίο για την ιστορία των πολεμικών τεχνών. Είναι το αγαπημένο του χόμπι. Ο Πούτιν, είχε μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Συνάντησα τον Μπαράκ και την Μισέλ Ομπάμα το 2005 σε γκαλά στο σπίτι της Όπρα Γουίνφρεϊ. Ο Μπαράκ ήταν γοητευτικός και σε ενέπνεε πολύ η παρουσία του. Η σύζυγός του μου εκμυστηρεύθηκε ότι παρακολουθούσε για χρόνια την καριέρα μου και πως η αγαπημένη της σχεδιάστρια είναι η Azzedine Alaïa».
naosmdaj4 naosmdaj1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου