Πρώην σωματοφύλακας του Elton John τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση

Μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση κατέθεσε ο πρώην σωματοφύλακας του Elton John, Jeffrey Wenninger, κατηγορώντας τον βρετανό τραγουδιστή για άσεμνες χειρονομίες και σεξουαλικού περιεχομένου σχόλια καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους διάρκειας 12 ετών.
Σύμφωνα με τον Jeffrey Wenninger, ο Elton John επιχείρησε να πιάσει τα γεννητικά όργανα του σωματοφύλακά του, ενώ κάποια άλλη φορά του έπιασε τις θηλές κι ενώ τις χάιδεψε του είπε, «αχ είσαι υπέροχος».

Στη μήνυση, σύμφωνα με τη Mirror, αναφέρονται τρία περιστατικά με τον Elton John να απαντάει ότι οι ισχυρισμοί είναι αβάσιμοι.
Σε ένα από αυτά, ο Wenninger υποστηρίζει πως ο τραγουδιστής επιδόθηκε σε «ανεπιθύμητα και προσβλητικά αγγίγματα» ενώ ήταν μαζί σε ένα αυτοκίνητο στο Λος Άντζελες. Μάλιστα, ενώ το έκανε, ο Elton John του έλεγε ταυτόχρονα πράγματα όπως «Έλα στον θείο Elton» κι άλλα τέτοια  όπως υποστηρίζεται στην μήνυση.
6c6potze
Σε άλλο σημείο, αναφέρεται πως κάποια στιγμή ο Elton John τον άρπαξε και του είπε ότι έχει μέσα του τόσα γκέι γονίδια που ακόμα δεν έχουν βγει προς τα έξω.
Παρόλο που στην μήνυση γίνεται αναφορά σε τρία μόνο περιστατικά, οι δικηγόροι του Wenninger υποστηρίζουν πως η παρενόχληση συνέβη σε πολλές άλλες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους και πως από το 2010 και μετά τα φαινόμενα ήταν ακόμη πιο έντονα.
«Ο Wenninger βίωσε τον φόβο εξαιτίας της φυσικής του ομορφιάς και υπέφερε και συνεχίζει να υποφέρει από τρομερό πόνο και ψυχική οδύνη σε σωματικό και πεισματικό επίπεδο» αναφέρεται στην μηνυτήρια αναφορά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου