Σε αυτή την ηλικία θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου

Αν πάντα έψαχνες να βρεις το ιδανικό ταίρι, τον ένα και μοναδικό άντρα που θα σε συντροφεύσει στη ζωή σου, το Match.com αποκαλύτπει σε ποια ηλικία είναι πιθανότερο αυτό να συμβεί.
Σύμφωνα με έρευνα του Match.com η οποία έλαβε ως δείγμα 2.000 γυναίκες και άντρες αποκάλυψε την μαγική ηλικία, κατά την οποία είναι πιο πιθανό να γνωρίσεις το ταίρι σου, κατά μέσο όρο.
Στην έρευνα του Match χαρτογραφείται για πρώτη φορά το ταξίδι μιας σχέσης, από το πρώτο ραντεβού μέχρι την απόκτηση παιδιού και η μαγική ηλικία που κατά μέσο όρο γνωρίζουμε τον έρωτα της ζωής μας είναι το τυχερό 27!
Όπως φανερώνει η έρευνα και σε αντίθεση με ό,τι πιστεύαμε, το πρώτο φιλί προκύπτει άμεσα, σρο πρώτο ραντεβού αλλά το να κρατήσουμε το χέρι του ανθρώπου με τον οποίο είμαστε ζευγάρι, απαιτεί να περάσουν 1 έως 2 εβδομάδες.
Το «Σ'αγαπώ» βγαίνει από τα χείλια του ζευγαριού κατά μέσο όρο στους 5 μήνες σχέσης (144 ημέρες) ενώ σύμφωνα με το βρετανικό site γνωριμιών, τόσο είναι το διάσημα που χρειάζεται ένα ζευγάρι για να ανακοινώσει τη σχέση του και στα κοινωνικά δίκτυα.
Εν το μεταξύ, η κουβέντα για το που πηγαίνει αυτή η σχέση, έρχεται στις 204- 298 ημέρες σχέσης, λίγο μετά το χρόνο, στην πλειοψηφία.
Όσο για τη μαγική ηλικία στην οποία γνωρίζουμε το ταίρι της ζωής μας, ο αριθμός είναι διαφορετικός για τις γυναίκες και τους άντρες. Στα 25 γνωρίζουν το ταίρι τους οι γυναίκες και στα 28 τα αγόρια ενώ στην εν λόγω έρευνα, πάνω από το 50% των ερωτηθέντων, γνώρισαν τον έρωτα της ζωής του στη δεκατία των 20 ετών.
Δες στο σχεδιάγραμμα, και τα υπόλοιπα κομβικά σημεία της σχέσης.

 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου