Η πιο δημοφιλής πορνοστάρ του κόσμου διαβάζει Σαίξπηρ, εξοργίζει το Ισλάμ

Για ακόμη μια χρονιά η αφοσιωμένη στην NSFW διασκέδαση ιστοσελίδα Pornhub ανέδειξε πιο δημοφιλή σταρ ερωτικού κινηματογράφου τη Mia Khalifa.
Πίσω από την Kιμ Καρντάσιαν που ναι, έχει κάνει σεξ μπροστά από το φακό αλλά δεν το έκανε κατ’ επανάληψη, το έκανε ερασιτεχνικά, η Khalifa που γεννήθηκε το 1993 στη Βηρυτό και μετακόμισε στις ΗΠΑ όταν ήταν μόλις εφτά, κερδίζει στα σημεία με αφοσίωση και προκλητικότητα που δεν περιορίζεται μόνο σε όσα κάνει με ή για το σώμα της.
Η Mia Khalifa προκαλεί και ακυρώνει μυριάδες στερεότυπα. Αυτά είναι κάποια από τα πολλά

Η πορνοστάρ αγαπάει τον Σαίξπηρ

Όταν έφτιαξε τη βαλίτσα της για να μετακομίσει στη Δύση, η Mia δεν πήρε μαζί της κούκλες και παιχνίδια. Κουβάλησε στη βαλίτσα της τον Άμλετ και όσα βιβλία είχε από τον Βρετανό δραματουργό που αγαπάει περισσότερο από το ίδιο το σεξ. Τον αγαπάει σχεδόν όσο την ιστορία (άριστη στις επιδόσεις της στο σχολείο, λένε).

Η πορνοστάρ έχει παιδεία

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Τέξας με πτυχίο Bachelor of Arts, η ανατροφή της υπήρξε αυστηρή και η οικογένεια της ιδιαίτερα θρησκευόμενη.

Η πορνοστάρ είναι ανερχόμενη

Την πρεμιέρα της στη βιομηχανία του ερωτικού κινηματογράφου την έκανε μόλις πριν από δύο χρόνια μετά από παρότρυνση ενός άντρα που σέρβιρε στο εστιατόριο που δούλευε. Μετακομίζει από τη Μινεσότα στο Μαϊάμι, κάνει επέμβαση στήθους για να έχει περισσότερα προσόντα, η ιστοσελίδα Pornhub εξαίρει το ταλέντο της, την χαρακτηρίζει μέσα λίγο καιρό από το ντεμπούτο της “ανερχόμενη δύναμη” στο πορνό και όλοι οι επισκέπτες θέλουν να μάθουν τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το κορίτσι από το Λίβανο. Ο Λίβανος την ανακαλύπτει επίσης.

Η πορνοστάρ προσβάλει το Ισλαμ

Πέρα από τους χρήστες του Pornhub, οι πένες της πατρίδας της την καταδικάζουν. Πως τολμάει να κάνει σεξ φορώντας χιτζάμπ; Η Khalifa δέχεται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της και τα δύο τατουάζ που έχει στα χέρια της -το ένα γράφει τον στίχο από τον εθνικό ύμνο της χώρας “Kulluna Lil ouataan lil oli lil alam” (“είμαστε όλοι για το έθνος μας, για τη σημαία μας και για τη δόξα”) και το δεύτερο είναι το σήμα κατατεθέν των λιβανέζικων ενόπλων δυνάμεων, το κόκκινο βέλος- πυροδοτούν τις αντιδράσεις εναντίον της. Στη σκηνή με τη μαντίλα η Khalifa κάνει σεξ με δύο άντρες που έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από 17 εκατ. επισκέπτες.

H πορνοστάρ είναι επικηρυγμένη

“Είμαι Παλαιστίνιος και ό,τι κάνεις είναι μεγάλη ντροπή”. “Το κεφάλι σου σύντομα θα κοπεί στο όνομα του Αλλάχ”. “Πόσος χρόνος ζωής πιστεύεις πως απομένει στη Mia Khalifa;”. “Πώς θα ήθελες να εκτελεστεί η Mia Khalifa;”. Τα κοινωνικά δίκτυα της καταδικάζουν και εκείνη μοιάζει να μη δειλιάζει.

Η πορνοστάρ απαντάει

“Δεν κάνω κάτι για να προκαλέσω, λέω και κάνω όσα πιστεύω. Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται μαζί μου. Δεν έχει πιο σημαντικά πράγματα από μένα για να απασχοληθεί η Μέση Ανατολή; Όπως το να αντισταθεί στο Ισλαμικό Κράτος; Ένα μικρό κορίτσι είμαι, που λέει πάντα τα πράγματα με το όνομά τους” είπε στην Washington Post. Έχει κάποια δίκια.

Η πορνοστάρ διχάζει

Φεμινίστριες την ενθαρρύνουν, συμπατριώτες της την καταδικάζουν. Η ίδια δεν αποχωρίζεται τα γυαλιά μυωπίας της, εξακολουθεί να είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας που κάνει σεξ κερδίζοντας τα προς το ζην, εκθειάζεται σε ρίμες του Drake στο Lord knows, παρακολουθεί αγώνες ποδοσφαίρου και προσφέρει εθελοντική εργασία σε καταφύγιο ζώων. Οι φήμες που την ήθελαν να συμμετέχει στο ινδικό reality Bigg Boss 9 δεν επιβεβαιώθηκαν, οι φήμες που την ήθελαν να ασχολείται με τη βιομηχανία της εστίασης δεν επιβεβαιώθηκαν και οι φήμες που τη θέλουν να εξακολουθεί να είναι η ανορθόδοξη πριγκίπισσα της ερωτικής βιομηχανίας επιβεβαιώθηκαν για ακόμη μια χρονιά.
Διαβάστε και αυτά

Ποιός δίνει 1 εκατ. δολάρια στη Μις Υφήλιος 2015 νο 2 για να γυρίσει πορνό;
Είναι ο Τζέιμς Ντιν ο βιαστής του πορνό;
Οι προτιμήσεις, οι ώρες, οι συσκευές. To Pornhub αποκαλύπτει τι πορνό καταναλώνουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου