Δέκα σέξι διάσημες με τατουάζ Τα κορίτσια που αγαπούν τα σχέδια - Δείτε τις φωτογραφίες τους

Μπορεί πολύ παλιότερα τα τατουάζ να μην ήταν τόσο συνηθισμένα και να τα βλέπαμε σε λίγα σώματα, όμως πλέον είναι κάτι πολύ συνηθισμένο και είναι πάρα πολλοί αυτοί που έχουν επιλέξει να έχουν ένα μικρό ή ένα μεγαλύτερο σχέδιο στο σώμα τους. Και φυσικά το ίδιο ισχύει και με τους διάσημους και τις διάσημες που έχουν επιλέξει να στολίζουν το σώμα τους με κάποιο τατουάζ. Άλλες έχουν κάνει ένα μεγαλύτερο και πιο φανερό σχέδιο και άλλες ένα πιο διακριτικό.
Δείτε δέκα γοητευτικές διάσημες που έχουν κάνει το δικό τους σημάδι...

1. Miley Cyrus

1 1_1
Έχει τατουάζ παντού. Στα δάχτυλα, στα χέρια, στο στήθος... Έχει ακόμη και μια λυπημένη γατούλα μέσα από τα χείλια της. Είναι, όπως φαίνεται, φανατική των τατουάζ και ήδη έχει κάνει πολλά σχέδια αν και είναι μόλις 23 ετών.

2. Rihanna

2 2_1
Τα τατουάζ στο σώμα της διάσημης Rihanna γίνονται από μερικούς από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες τατουάζ στον κόσμο και βρίσκονται σε όλο της το σώμα. Κατά την τελευταία καταμέτρηση η τραγουδίστρια είχε 15 τατουάζ αλλά ποιος ξέρει κάθε μέρα τι αλλάζει...

3. Christina Aguilera

3_1 3
Η Aguilera έχει τατουάζ στο χέρι, τον αυχένα και τη μέση αλλά δεν θα μας φανεί παράξενο αν σύντομα έχει προσθέσει κι άλλα στο σώμα της...

4. Eva Longoria

4
Η Eva Longoria έχει διάφορα τατουάζ σε όλο της το σώμα κάποια από τα οποία είχε αποφασίσει να αφαιρέσει κάποια για να μην της θυμίζουν παλιές αγάπες. Μεταξύ άλλων έχει στον αυχένα, στους καρπούς και στη μέση.

5. Scarlett Johansson

5_1 5
Η σέξι Scarlett έχει τατουάζ μεταξύ άλλων στα πλευρά της, στον αστράγαλο και στον καρπό. Φαίνονται ή όχι τραβάει πάντα τα φλας των φωτογράφων...

6. Charlize Theron

6
Η γοητευτική Charlize Theron έχει μόνο δύο τατουάζ, ένα λίγο πιο μεγάλο και ένα άλλο πιο μικρό, και τα δύο στα πόδια. Για την ίδια όπως φαίνεται είναι αρκετά.

7. Katy Perry

7 7_1
Η Katy Perry έχει μεταξύ άλλων ένα τατουάζ που γράφει Jesus στον καρπό και δύο μικρότερα στους αστραγάλους.

8. Angelina Jolie

8_1 8
Άλλη μια σταρ που έχει μελάνι στην πλάτη, τα χέρια, τον αυχένα, το μηρό και τη μέση της. Παραμένει σέξι αν και οι περισσότεροι θαυμαστές της θα την ήθελαν με κάποια κιλά παραπάνω.

9. Jessica Alba

9_1 9
Αδιαμφισβήτητα μια πολύ γοητευτική γυναίκα. Το τατουάζ που ξεχωρίζει είναι βέβαια ο φιόγκος της που αποκαλύπτεται όποτε η Alba είναι λίγο πιο «απρόσεχτη».

10. Megan Fox

10_1 10
H Megan Fox αγαπά τα τατουάζ της και ενώ πολλοί διάσημοι φαίνεται να διστάζουν να τα αποκαλύπτουν, η ίδια τα δείχνει και είναι περήφανη γι’ αυτά. Έχει τατουάζ στην πλάτη, στα πλευρά, στο χέρι, στον καρπό και στον αστράγαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου