Μπείτε στα σύγχρονα παλάτια των celebrities Φωτογραφίες από τις επαύλεις της απόλυτης χλιδής

Κάθε διάσημος, που βγάζει πολλά εκατομμύρια από την δουλειά του και... σέβεται τον εαυτό του, ξοδεύει -ή επενδύει- ένα μεγάλο κομμάτι της περιουσίας του στη βίλα του.
Μιλάμε για πολυτελείς επαύλεις με δεκάδες δωμάτια, τεράστιους κήπους που θυμίζουν παλάτια, πολλές πισίνες και γενικά ανέσεις που βρίσκει κανείς πιο συχνά σε ακριβά ξενοδοχειακά συγκροτήματα παρά σε αυτόνομες κατοικίες.
Ετοιμαστείτε λοιπόν να θαυμάσετε, να εμπνευστείτε και μάλλον να
ζηλέψετε από την «βόλτα» στα σπίτια της απόλυτης χλιδής που κοστίζουν μια περιουσία και μετατρέπουν τους διάσημους ενοίκους τους σε… φεουδάρχες!

Petra Ecclestone - Los Angeles

petra
manor6
manor5 manor2 manor3 manor4
Κατασκευάστηκε το 1988 για τον τηλεοπτικό παραγωγό, Aaron Spelling και πρόκειται για έναν πύργο έκτασης 5.202 τετραγωνικών μέτρων με 123 δωμάτια. Από την έπαυλη δεν θα μπορούσε να λείπει μια αίθουσα προβολών καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.
Ο ιδιωτικός παράδεισος με ονομασία «Manor» τέθηκε προς πώληση το 2009 με τιμή 150 εκατομμυρίων δολαρίων. Πλέον ιδιοκτήτρια της πολυτελούς κατοικίας είναι η Petra Stunt, κόρη του ισχυρού άνδρα της Formula 1, Bernie Ecclestone.

Ellen DeGeneres

ellen
elend04elend01 elend02 elend03 elend05 elend06
Είναι παρουσιάστρια σε ένα από τα πιο δημοφιλή σόου σε όλο τον κόσμο με περισσότερους από 20 εκατομμύρια φίλους στο facebook και 48 εκατομμύρια followers στο twitter. Ο λόγος για την Ellen DeGeneres που μαζί με τη σύντροφό της, Portia de Rossi, ξόδεψε περίπου 40 εκατ. δολάρια για το σπίτι που βλέπετε στις φωτογραφίες.
Εννέα υπνοδωμάτια, επτά μπάνια, ένα τεράστιο σαλόνι με βιβλιοθήκη και η τραπεζαρία βρίσκονται στον πρώτο όροφο, ενώ στον δεύτερο βρίσκονται οι τεράστιες γκαρνταρόμπες των δύο γυναικών. Τέσσερα δωμάτια υπάρχουν για το προσωπικό της οικίας, ειδικός χώρος για πρωινό και όλα αυτά μέσα σε ένα δάσος με φοίνικες και τριανταφυλλιές, στο οποίο υπάρχει μια τεράστια πισίνα και ένα φωτιζόμενο γήπεδο τένις.

Will Smith

will
smith1
smith3 smith4 smith5 smith6 smith7 smith2
Η βίλα του Will Smith και της συζύγου του, Jada, είναι τόσο μεγάλη που έχει τον δικό της ταχυδρομικό κώδικα. Ο διάσημος ηθοποιός έχει δηλώσει πως ήθελε κάθε λεπτομέρεια να είναι σκαλισμένη στο χέρι για να είναι πιο κοντά στη φύση. Ακόμη, δήλωσε πως χρησιμοποιήθηκαν φυσικά υλικά όπως πέτρα και ξύλο και επιλέχθηκαν γήινα χρώματα για να εναρμονιστεί το παλάτι με το φυσικό περιβάλλον.
Γήπεδο μπάσκετ, τένις και γκολφ είναι λίγες από τις ανέσεις του σπιτιού του Will Smith. Εννιά υπνοδωμάτια, μια αίθουσα διαλογισμού, ένα στούντιο ηχογράφησης και μια τεχνητή λίμνη συμπληρώνουν το πολυτελές οικοδόμημα.

Oprah Winfrey

oprah
opra3 opra1 opra4
Το άκρως επιτυχημένο σόου της Oprah Winfrey της χάρισε τα χρήματα για την έπαυλη που βλέπετε στις φωτογραφίες.
Έξι υπνοδωμάτια, δέκα τζάκια, 14 μπάνια, μια μικρή τεχνητή λίμνη για τα ψάρια της και ο δικός της κινηματογράφος συνθέτουν ένα σκηνικό απέραντης πολυτέλειας στο Μοντεσίτο στην Καλιφόρνια.

Jennifer Lopez

jlo
lopez2
lopez1 lopez3 lopez4 lopez5
Σκέτος παράδεισος είναι το σπίτι της Jennifer Lopez στην Καλιφόρνια. Διαθέτει πισίνα, γυμναστήριο, τεράστιο κήπο καθώς και γήπεδο τένις.
Χτίστηκε το 1930 και απέχει 20 λεπτά περίπου από το κέντρο του Malibu, ενώ φέτος υπήρξαν φήμες ότι πουλάει την έπαυλη για 17 εκατομμύρια δολάρια. Η κατοικία περιλαμβάνει εννέα υπνοδωμάτια και 13 μπάνια! Στον ίδιο δρόμο μάλιστα έμενε η Kim Kardashian όπως και η Kris Jenner.

Gisele Bundchen

gizgiz1
giz6 giz4 giz3 giz7
gym
Η ίδια σε συνέντευξή της έχει δηλώσει πως πρόκειται για το σπίτι των ονείρων της. Ωστόσο φήμες ήθελαν την Gisele Bundchen και τον σύζυγο της Tom Brandy να πωλούν το σπίτι στο Los Angeles στις αρχές του 2014.
Ο λόγος για ένα σύγχρονο παλάτι περίπου 1.300 τετραγωνικών μέτρων αξίας 20 περίπου εκατομμυρίων δολαρίων. Κάθε γυναίκα θα ζήλευε την ντουλάπα του σουπερμόντελ από τη Βραζιλία καθώς και το εσωτερικό της. Αριστοκρατική διακόσμηση από το υπνοδωμάτιο μέχρι το μπάνιο και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο στον παραμυθένιο χώρο του ζευγαριού.

Justin Bieber

justin
jus1
jus6 jus5 jus3 jus2 jus7
Ο 20χρονος τραγουδιστής μετακόμισε τον Φεβρουάριο σε μια νέα πολυτελή βίλα στο Μπέβερλι Χιλς την οποία νοικιάζει 35.000 δολάρια το μήνα! Το σπίτι του διαθέτει μεταξύ άλλων πέντε κρεβατοκάμαρες, έξι μπάνια, τέσσερα τζάκια, πισίνα, σπα και home theater.

John Travolta

tr
trav1
trav2 trav3 trav4
«Κατασκευάσαμε το σπίτι αυτό ειδικά για τα τζετ για να μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί να κάνουμε ένα ταξίδι. Τα τελευταία 11 χρόνια έχω ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο για ψυχαγωγία αλλά και για τις ταινίες μου. Δηλαδή τα έχω για ψυχαγωγικούς και επαγγελματικούς σκοπούς» έχει δηλώσει για την πολυτελέστατη έπαυλή του ο διάσημος ηθοποιός John Travolta.
Ο John Travolta έχει στην κατοχή του πέντε ιδιωτικά αεροπλάνα, για τα οποία στην έπαυλη του στη Φλόριντα έχει ειδικούς αεροδιαδρόμους.

Katy Perry

Katy Perry - Κέιτι Πέρι
katy5
katy4 katy3 katy2 katy1
Η σταρ της ποπ στα 31 της χρόνια έχει καταφέρει να ασχολούνται όλα τα χολιγουντιανά μέσα μαζί της. Το 2011 αγόρασε το «φτωχικό», που βλέπετε στις φωτογραφίες και κοστίζει περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να μείνει με τον τότε σύντροφό της κωμικό Russell Brand.
Το ακίνητο προσφέρει ανέσεις όπως επτά υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, μια πισίνα τύπου lagoon, μια πλακόστρωτη εσωτερική αυλή, δύο σπίτια εντός της έκτασης για τους καλεσμένους και ένα γκαράζ.

Bill Gates

BILL GATES
bill1
bill4 bill2 bill3
Πρώτος στην λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes, ο ιδρυτής της Microsoft έχει ένα παλάτι στην Ουάσινγκτον του οποίου το κόστος εκτιμάται ότι ξεπερνάει τα 150 εκατομμύρια δολάρια.
Οι φωτογραφίες της έπαυλης «φωνάζουν» πολυτέλεια. Μέσα στην κατοικία υπάρχει ιδιωτικό σινεμά με εναέρια οθόνη προβολής, ένα τεράστιο ενυδρείο, ενώ το γυαλί σους εξωτερικούς χώρους παρέχει θέα που κόβει την ανάσα προς την αγαπημένη του λίμνη. Η λίστα με τις ανέσεις δεν έχει τέλος… Η τεράστια πισίνα περιλαμβάνει υποβρύχιο στερεοφωνικό σύστημα μουσικής, ενώ η κατοικία διαθέτει 24 λουτρά και 23 γκαράζ!
Δείτε όλα τα θέματα του Weekend

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου