Αυτή είναι η καλύτερη αεροσυνοδός της Ρωσίας Από οικονομολόγος έγινε μοντέλο και... πετάει στα σύννεφα!

Τη λένε Anastasia Babushkina, είναι μόλις 23χρονών, όμορφη και επιτυχημένη και το όνομά της φιγουράρει στα ρωσικά ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες, καθώς θεωρείται η καλύτερα αεροσυνοδός της Ρωσίας.
Η 23χρονη σπούδασε οικονομολόγος, αλλά αυτό δεν την ικανοποιούσε και επέλεξε να κάνει μια καριέρα «στα σύννεφα», καθώς αισθάνθηκε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πιο ενδιαφέρον από τους αριθμούς και τα ποσά.

«Προσπαθούσα να βρω μια δουλειά που θα ήταν ενδιαφέρουσα και θα με ικανοποιούσε κατά τη διάρκεια του τρίτου έτους των σπουδών μου στο πανεπιστήμιο, αλλά δεν μπορούσα να βρω καμία», λέει η νεαρή αεροσυνοδός. Και αφού επέλεξε την περιπέτεια στα ύψη αντί των οικονομικών, τώρα η Anastasia συμμετείχε σε ένα διαγωνισμό που έκρινε την εξωτερική εμφάνιση, αλλά και την ικανότητα στη δουλειά των αεροσυνοδών.
Η ίδια, σε συνέντευξή της στη Daily Mail, αναφέρει ότι επέλεξε αυτή τη δουλειά αφενός λόγω της δυνατότητας απεριόριστων ταξιδιών και αφετέρου της ευκαιρίας που της προσφέρει αυτή να συναντά νέους ανθρώπους από όλον τον κόσμο. Και δεν το έχει μετανιώσει καθόλου μέχρι σήμερα.
Η Anastasia ταξιδεύει κυρίως με ιδιωτικά τζετ με μικρότερο αριθμό επιβατών. Μπορεί να μην έχει πολλούς επιβάτες, αλλά «σε αντίθεση με τις υπόλοιπες αεροπορικές, μια αεροσυνοδός στο δικό μου τομέα, έχει πολύ περισσότερες ευθύνες», αναφέρει επιπλέον η 23χρονη. Μια από τις πιο δύσκολες πτυχές της δουλειάς της είναι, παραδόξως, η χορήγηση βίζα στους επιβάτες. Επιπλέον, όπως λέει, πολλοί Ρώσοι πλέον φοβούνται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο λόγω των γεγονότων με τους τζιχαντιστές και το πρόσφατο συμβάν στην Αίγυπτο.
Η ίδια αποκαλύπτει ότι το περιστατικό δεν την έχει επηρεάσει και δεν φοβάται, παρά το μεγάλο αριθμό των ωρών που πετάει κάθε εβδομάδα. Σχετικά με αυτό αναφέρει: «Θα πρέπει να παραμένουμε ήρεμοι και επαγγελματίες, αλλιώς η νευρικότητα μας θα μεταφέρεται στους επιβάτες και αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει». Η ίδια αισθάνεται περήφανη για τον τίτλο που της δόθηκε και δηλώνει πως δε θα σταματήσει να ταξιδεύει για κανέναν λόγο.
aresdn02 aresdn03 aresdn04 aresdn05 aresdn06 aresdn07
  πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου