Παραμένει «ορφανή» η «Χώρα του Ποτέ» του Μάικλ Τζάκσον Αναζητείται αγοραστής που θα δώσει 100 εκατ. δολάρια

Από τον περασμένο Μάιο παραμένει απούλητη η «Χώρα του Ποτέ» του Μάικλ Τζάκσον και για το λόγο αυτό η εταιρεία στην ιδιοκτησία της οποίας βρίσκεται επέτρεψε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC και τον Τζον Φράι να επισκεφτούν της περίφημη Neverland και να την παρουσιάσουν στους επίδοξους αγοραστές της (πωλείται έναντι 100 εκατ. δολαρίων).

Το επίσημο όνομα του ράντζου, που εκτείνεται σε 2.700 στρέμματα είναι Sycamore Valley Ranch, και δεν είναι μόνο αυτό που έχει αλλάξει στο αγαπημένο σπίτι του ποπ σταρ.
«Το όραμα του Μάικλ ήταν το ράντζο να ξαναπάρει την φυσική του μορφή και γι αυτό προχώρησε στην πώλησή του. Έτσι κι εμείς ακολουθούμε το αρχικό του όραμα», δήλωσε ο Κάιλι Φόρσιθ της Colony Capital στον Φράι.
Ο Τζάκσον αγόρασε το ράντζο το 1987 έναντι 19,5 εκατομμύρια δολαρίων και το μετέτρεψε ως άλλος Πίτερ Πατ σε ένα λούνα παρκ με κεντρικό άξονα μία βίλα 12.000 τετραγωνικών με έξι κρεβατοκάμαρες και πολλούς βοηθητικούς χώρους. Το 2005, το ράντζο βρέθηκε στο επίκεντρο των κατηγοριών εναντίον του τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, ο οποίος ύστερα από μακροχρόνιες δίκες αθωώθηκε.
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου