Η Κέλυ Μπρουκ, πρωταγωνιστεί σε ταινία και με τις καμπύλες αλλά και το… ταλέντο της βάζει φωτιά στους κινηματογράφους (Video)

Έχουμε γνωρίσει και έχουμε αγαπήσει την Κέλυ Μπρουκ για το χαμόγελο και τις… καμπύλες της. Τώρα θα την λατρέψουμε και στις αίθουσες των κινηματογράφων.
Η Κέλυ Μπρουκ είναι γνωστή για τη σχέση της με τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ, τον οποίο απάτησε με τον Ελληνικής καταγωγής «κακό» του Τιτανικού Μπίλι Ζέιν. Βέβαια σύντομα έγινε γνωστή για τις φωτογραφήσεις της.
Διαθέτει ένα κορμί αντίθετο με εκείνα τα «σκίνι» που έχουν τα μοντέλα.

Έχει υπέροχες καμπύλες, πλούσιο στήθος, χορταστικούς γλουτούς και ένα όμορφο πρόσωπο. Η Μπρουκ, άρχισε ταχύτατα να γίνεται πρόσωπο στη σόου μπιζ με αποκορύφωμα την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί. Βέβαια προηγουμένως είχε πάρει κάποια μικρά ρολάκια σε διάφορες άλλες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.


Η 35χρονη Κέλυ εμφανίζεται στην ταινία, ύστερα από μια εξαντλητική δίαιτα στην οποία υποβλήθηκε. Έχουν χαθεί τα περιττά κιλά και στο κορμί της παραμένουν μόνο οι καμπύλες σε συγκεκριμένα σημεία για την οποία την λατρεύουν οι άνδρες.
Η ταινία που πρωταγωνιστεί είναι κωμωδία, και η ερμηνεία της έχει αποσπάσει καλές κριτικές, που δεν αφορούν το κορμί της, αλλά το ταλέντο της.
Το τρέιλερ της ταινίας
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου