Ο Jay Z απάτησε τη Beyoncé με τη Rihanna; (Pics)

Μη εγκεκριμένη βιογραφία της Beyoncé αναφέρει ότι ο ραπερ Jay Z την είχε απατήσει το 2005 με την ανερχόμενη, τότε, Rihanna
Αδημοσίευτη βιογραφία της Beyoncé απειλεί να τινάξει στον αέρα τον γάμο της τραγουδίστριας με τον Jay Z, καθώς υποστηρίζει ότι ο ράπερ την απάτησε με τη Rihanna.

ADVERTISEMENT
Η μη εγκεκριμένη από την τραγουδίστρια, βιογραφία πηγαίνει πίσω στο 2005, τρία χρόνια πριν από τον γάμο τους,  όταν έγινε και η πρώτη συνεργασία της φλογερής Rihanna με τον Jay Z, που φαίνεται να είχε χωρίσει με την τραγουδίστρια.

  Η αυτοβιογραφία που φέρει την υπογραφή της δημοσιογράφου J. Randy Taraborrelli, που ασχολείται κατά αποκλειστικότητα με τη ζωή των διάσημων στις ΗΠΑ, αναφέρει ότι εκείνη την εποχή η Beyoncé ήταν απόλυτα αφοσιωμένη στην καριέρα της, με αποτέλεσμα η σχέση της με τον Jay Z να περνάει κρίση.
"Εκείνος ένιωθε ένιωθε ότι η σύντροφός του ασχολούνταν μόνο με τη δουλειά, που είχε κυριεύσει κάθε τομέα της ζωή της. Ήταν μια περίοδος που η ένταση της δουλειάς προκαλούσε πολλά προβλήματα στη σχέση της με τον Jay Z", αναφέρει η δημοσιογράφος.

  Οι δυο τους φαίνεται να χώρισαν εκείνο το χρόνο και να πέρασαν ένα διάστημα χωριστά, πράγμα που έδωσε την ευκαιρία στον ραπερ να έρθει πολύ κοντά με τη πανέμορφη και ανερχόμενη τότε Rihanna. Μάλιστα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η συνεργασία της με τον Jay Z, ήταν αυτή που εκτόξευσε την καριέρα της προστατευόμενης του στα ύψη, και πιο συγκεκριμένα με το "Umbrella".
Παράλληλα, ορισμένοι ισχυρίζονται πως ο ίδιος ο Jay Z ήταν αυτός που κυκλοφόρησε τις φήμες για την σχέση του με τη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπεϊντος, καθώς είχε αναλάβει να προωθήσει την καριέρα της.

  Το ζευγάρι ξανάσμιξε έναν χρόνο αργότερα, ωστόσο η Beyonce δεν πείστηκε ποτέ ότι ο σύζυγός της δεν την απάτησε με τη Riri και για αυτό τον λόγο οι δυο τραγουδίστριες δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις, καθώς ακόμη και τώρα που το διάσημο ζευγάρι της μουσικής βιομηχανίας διανύει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές του, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, οι σχέσεις της "Queen B" και της Rihanna δεν έχουν αποκατασταθεί.
(Πηγή: etonline)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου