Ο Hugh Hefner ζει πλέον με περισσότερες… νοσοκόμες παρά «κουνελάκια»

Ο 89χρονος μεγαλώνει και η έπαυλή του αλλάζει πρόσωπο

Εκεί που κάποτε περιφέρονταν ημίγυμνα μοντέλα τώρα είναι πιθανότερο να συναντήσει κανείς νοσοκόμες… Την παλιά της αίγλη φαίνεται να έχει χάσει η Έπαυλη του Playboy όπου κάποτε κυριαρχούσε ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος Hugh Hefner και τα προκλητικά «κουνελάκια» του.

Σύμφωνα με την 25χρονη Βρετανίδα Carla Howe- μοντέλο στο επάγγελμα- οι μέρες εκείνης της λάμψης και της δόξας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
carla2
Λίγες ημέρες αφότου το περιοδικό ανακοίνωσε πως δεν θα φιλοξενεί πια γυμνές φωτογραφίες στις σελίδες του, η Carla υποστηρίζει πως παρόμοια «στροφή» γίνεται και στο σπίτι του Hefner, το οποίο αρχίζει πιο πολύ να θυμίζει ξενώνα φιλοξενίας ηλικιωμένων παρά μητρόπολη  των απολαύσεων, όπως παλιά.
carla3
Η 25χρονη λέει πως ο 89χρονος πια Hefner προτιμά ήσυχες νύχτες παρά να βρίσκεται στο επίκεντρο της δράσης.
Το θρυλικό σπίτι του Beverly Hills δεν φιλοξενεί πια όργια και ημίγυμνα κορίτσια αλλά περισσότερο… νοσοκόμες που ακολουθούν τον 89χρονο σε κάθε βήμα του, αφού είναι πια πολύ αδύναμος για να κάνει πράγματα μόνος του.
carla4
Ο Hefner προτιμά πια να παίζει επιτραπέζια παιχνίδια παρά να παίζει με τα «κουνελάκια» του, όπως κάποτε.
«Τον περισσότερο καιρό προτιμά να παίζει σκάκι με τους φίλους του και να βλέπει παλιές ταινίες», περιέγραψε η Carla εξηγώντας πως καθώς αποτραβιέται ο ίδιος, εικόνα παραίτησης εμφανίζει και η έπαυλη. «Δεν φεύγει σχεδόν ποτέ από το σπίτι και αρνείται να αλλάξει οτιδήποτε σε αυτό, έτσι το μέρος μοιάζει να έχει μείνει κολλημένο στη δεκαετία του ’80», τόνισε.
carla1
 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου