Η φίλη του τον εκλιπαρούσε να κάνουν σεξ και εκείνος έπαιζε βιντεοπαιχνίδι-

Εκείνη, του έστελνε γυμνές φωτογραφίες της και του έλεγε να συναντηθούν. «Σε θέλω είμαι έτοιμη» του έγραφε. Εκείνος για να μην τον πρήζει της έστειλε mms το τηλεχειριστήριο και της έγραψε «παίζω, δεν το βλέπεις;»
Αλήθεια εσείς τι θα επιλέγατε εάν η κοπέλα ή η ερωμένη σας, σας έστελνε αισθησιακές της φωτογραφίες στο κινητό σας και σας εκλιπαρούσε να συναντηθείτε γιατί θέλει να της κάνετε έρωτα; Θα επιλέγατε να την συναντήσετε, ή να παραμείνετε μπροστά από μια οθόνη και να συνεχίζετε να παίζετε το αγαπημένο σας βιντεοπαιχνίδι;

Τι συνέβη λοιπόν. Η καλλίγραμμη (όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες) γυναίκα, ήθελε απεγνωσμένα να συναντηθεί με τον φίλο της για να κάνουν σεξ. Ντύθηκε λοιπόν, catwoman μιας και είναι και η περίοδος του Halloween και άρχισε να φωτογραφίζεται αισθησιακά και να στέλνει τις φωτογραφίες στον φίλο της.

«Έλα να με συναντήσεις να με δεις να δοκιμάζω το νέο μου κοστούμι» του έγραφε, η catwoman με τα μακριά μαλλιά και το όμορφο κορμί. Εκείνος φαίνεται ότι τσαντίστηκε και αντί για απάντηση της έστειλε το τηλεχειριστήριο από το βιντεοπαιχνίδι που έπαιζε.
Η κοπέλα δεν το έβαλε κάτω. Άλλαξε στάση και πόζα, γονάτισε και του έστειλε μια φωτογραφία του στήθους της. Φορούσε πάντα την ίδια μαύρη εφαρμοστή στολή και το στήθος ξεχείλιζε προκλητικά. «Μήπως αυτό θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη;» του ανταπάντησε.

Και ο «καμμένος» με τα βιντεοπαιχνίδια της απάντησε ξερά «όχι». Η κοπέλα όμως που γνώριζε ότι είχε εκπληκτικό κορμί, αποφάσισε να ρίξει όλα τα όπλα από τη φαρέτρα της στη μάχη. Φωτογράφησε τα καλοσχηματισμένα οπίσθια της και του τα έστειλε με τη γραπτή προειδοποίηση «Τελευταία σου ευκαιρία»
Το αυτί του νεαρού όμως δεν ίδρωνε και ήταν απορροφημένος στο παιχνίδι του. Δεν απάντησε και συνέχιζε να «λιώνει» μπροστά από την οθόνη και να μη δίνει σημασία. Όμως και η κοπέλα του έλιωνε (διαφορετικά και για άλλους λόγους) και του έστειλε πάλι το έτοιμο να ξεχειλίσει από το στενό φόρεμα, πλούσιο στήθος της. «Χρειάζομαι βοήθεια για να το βγάλω» του έγραψε.

Φυσικά ένας φυσιολογικός άνδρας θα έκλεινε εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι, και θα έτρεχε στην κοπέλα του. Όμως ο συγκεκριμένος, εκνευρίστηκε και αντί απαντήσεως της έστειλε φωτογραφία το κουτί και το εξώφυλλο του παιχνιδιού που έπαιζε.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου