ΣΕΞ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ: 5 κινήσεις που ξενερώνουν τη γυναίκα κατά τη διάρκεια του sex

Οι άντρες είναι σίγουρα πολύ διαφορετικά πλάσματα από τις γυναίκες. Αυτός είναι και ο λόγος, που χρειάζεστε μία καλή φίλη-σύμβουλο, που να σας ανοίγει και λίγο τα μάτια, μπας και επιτέλους καταλάβετε τι πραγματικά θέλουμε-δεν παίζει αλλά θα κάνουμε μία προσπάθεια-.

Σε περίπτωση φυσικά που δεν έχετε γυναίκες-φίλες, κοινώς έχετε κάνει sex με όλες, έγιναν παρεξηγήσεις και τώρα δεν μιλάτε
(τραγικό αν μας ρωτάτε) έχετε εμάς, που θα σταθούμε στο πλευρό σας και θα προσπαθήσουμε να σας λύσουμε συγκεκριμένες απορίες. Έχουμε και λέμε: Τι ξενερώνει μία γυναίκα κατά τη διάρκεια του sex; Ιδού η απορία...

1. Ξεκινάμε φίλε μου εκεί έξω με ένα πολύ βασικό: Μην τολμήσεις ποτέ, μα ποτέ όμως, να της πιέσεις το κεφάλι, για να κατευθυνθεί προς τα κάτω-ξέρεις πού δε θα γίνουμε τόσο περιγραφικοί-. Εκτός του ότι είναι πάρα πολύ σπαστικό, είναι ταυτόχρονα ενοχλητικό και δείχνει παντελή έλλειψη τακτ. Συγνώμη, αλλά αν θέλαμε να το κάνουμε θα το κάναμε. Ξέρουμε ακριβώς πού να πάμε και μάλλον τι να κάνουμε. Οπότε για να μην το κάνουμε, θα έχουμε τους λόγους μας. Σταμάτα να πιέζεις κεφάλια και καταστάσεις, γιατί μπορούμε κι εμείς καμιά φορά να βγούμε εκτός εαυτού.

2. Άσε την πίσω πόρτα στην ησυχία της. Ρώτησες και στο επέτρεψε κανείς; Σου ζητήθηκε και δεν το θυμόμαστε; Τότε αγαπητέ μου για ποιο διαολεμένο λόγο πας και βάζεις, από δάχτυλα μέχρι κάτω άλλο, σε σημείο που εμείς δε θέλουμε; Μήπως έχεις βαρεθεί τόσο πολύ το sex με τον πατροπαράδοτο τρόπο, ή μήπως βαρέθηκες τόσο γρήγορα εμάς; Κάτσε να περάσει λίγο ο καιρός, κάτσε να αποκτηθεί οικειότητα και εμπιστοσύνη και τότε το ξανασυζητάμε. Μέχρι τότε όμως, μακριά γιατί δαγκώνει.























3. Συνεχίζουμε με την επιθετικότητα άνευ λόγου. Σου αρέσει το ξύλο; Ok δεν είπε κανείς, να μας αγγίζεις μόνο με τριαντάφυλλα, αλλά το απλό χαστούκι απέχει χιλιόμετρα από το να μας σπάσεις στο ξύλο! Όχι τώρα σοβαρά, έχουν φύγει σαγόνια στο βωμό του πάθους. Ηρέμησε λίγο και όλα θα έρθουν από μόνα τους. Επίσης, αν ο ρυθμός σου είναι υπέρ το δέον γρήγορος, και μέσα σε 5 λεπτά έχεις αλλάξει 25 στάσεις, εκ των οποίων η μία είναι αιώρηση από το πολύφωτο, τότε συγνώμη αλλά δεν είσαι στα καλά σου. Άμα θέλαμε προπόνηση για τρίαθλο, δε θα διαλέγαμε εσένα, πίστεψέ μας.
4. Mία αιωνιότητα και μία μέρα: Ξέρεις τι είναι χειρότερο από το να μας κάνεις μαύρες στο ξύλο; Να μην τελειώνεις! Όχι τώρα σοβαρά. Δεν ξέρουμε τι σου έχουν πει για τη διάρκεια και κατά πόσο την απολαμβάνουμε, αλλά υπό φυσιολογικές συνθήκες, αν αυτή ξεπερνάει το 20λεπτο, άντε μισάωρο, αρχίζουμε και κουραζόμαστε φρικτά. Δεν ξέρουμε τι θα κάνεις, αλλά βρες έναν τρόπο να το διευθετήσεις, γιατί στο τέλος θα ψάχνεις γυναίκες με μεγεθυντικό φακό.
5. Kλείνουμε με ένα θέμα ταμπού-για εσάς τους άντρες πάντα-. Γιατι βρε αγόρι μου χρυσό δε φιλάς; Θαρρείς ότι έχουμε μείνει σε απόψεις δεκαετίας '80 που όταν μία γυναίκα τη φιλάς, την αγαπάς, ενώ αν όχι, είναι σκέτο sex; Αλήθεια τώρα; Δυστυχώς στις μέρες μας είτε φιλήσεις είτε όχι, καμία δεν πρόκειται να πέσει στην παγίδα σου, αν δε δει πράξεις σοβαρές. Οπότε, αφού το κάνεις που το κάνεις, κάντο σωστά, άμα θες να δεις και δεύτερη και τρίτη φορά. Γιατί δεν ξέρουμε αν το έχεις καταλάβει, αλλά πλέον τα όρια ανάμεσα σε έρωτα και sex, δεν είναι τόσο ευδιάκριτα.
Το στοματικό, σε εμάς προφανώς, δεν το βάζουμε σε ξεχωριστή κατηγορία, γιατί είμαστε της άποψης, ότι αν θες το κάνεις απλά το κάνεις. Άσε που αν δεν το κάνεις καλά, καλύτερα να μην το κάνεις. If you know what we mean...
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου