New season: 5 τάσεις που μπορείτε να φορέσετε με κομμάτια που έχετε ήδη στη ντουλάπα σας

Η νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και σύμφωνα με τα προγνωστικά του καιρού το φθινόπωρο θα κάνει για τα καλά την εμφάνισή του από Δευτέρα. Ήρθε λοιπόν η ώρα να φορέσετε τις νέες τάσεις της σεζόν και αν ακόμα δεν έχετε προλάβει να βγείτε για shopping ή αν δε θέλετε να ξοδέψετε ακόμα τα χρήματά σας για ρούχα και αξεσουάρ δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Εμείς συγκεντρώσαμε πέντε τάσεις που μπορείτε να φορέσετε με κομμάτια που έχετε ήδη στη συλλογή σας και μπορείτε να φορέσετε και φέτος.

1. Το animal print. Δεν ξέρουμε ποιο σας αρέσει περισσότερο, εμείς έχουμε μια ιδιαίτερη προτίμηση στο λεοπάρ. Όποιο και αν είναι το αγαπημένο σας, σίγουρα θα το έχετε ήδη στη ντουλάπα σας οπότε σας ενημερώνουμε ότι και αυτή τη σεζόν θα είναι επίκαιρο.
2. Οι μίνι φούστες. Κατά προτίμηση σε γραμμή άλφα, οι κοντές φούστες που αφήνουν τα πόδια σας εκτεθειμένα είναι φέτος πολύ ψηλά στη λίστα με τις επικρατέστερες τάσεις. Συνδυάστε τες με knee high μπότες ή ακόμα και με sneakers και φορέστε τες από το πρωί μέχρι το βράδυ.
3. Τα boho φορέματα. Όλο το καλοκαίρι, αλλά και την άνοιξη που πέρασε σας μιλούσαμε για τα αέρινα φορέματα με boho διάθεση. Τα είδαμε πάρα πολύ και το πιο πιθανό είναι πως αποκτήσατε τουλάχιστον ένα. Τα καλά νέα λοιπόν είναι πως θα το φορέσετε και αυτή τη σεζόν, συνδυάζοντάς το με ζακέτες, μποτάκια και οτιδήποτε άλλο θέλετε.
4. Το μαύρο. Ναι ναι, και φέτος και πάντα το μαύρο είναι τάση και ειδικά για τον χειμώνα ξέρετε πως είναι το ιδανικό χρώμα που θα φορέσετε ό,τι και αν θέλετε να κάνετε. Δεν αναρωτιόμαστε αν έχετε μαύρα ρούχα και αξεσουάρ, αποκλείεται να λείπουν από τη ντουλάπα σας.
5. Τα παντελόνια σε γραμμή καμπάνα. Ακόμα και αν δεν μπήκατε στον πειρασμό να αγοράσετε ένα τους περασμένους μήνες, σίγουρα θα έχει ξεμείνει κάποιο από τα πιο νεανικά σας χρόνια. Αν πάλι δεν έχετε κάποιο αυστηρώς σε γραμμή καμπάνα, να σας ενημερώσουμε ότι τάση θα είναι και οι φαρδιές παντελόνες που ανοίγουν σταδιακά προς τα κάτω.
Πηγή: Instyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου