Look of the day: Η CIARA ΜΕ FAUSTO PUGLISI

H Ciara για να εμφανιστεί στην εκπομπή Watch What Happens Live επέλεξε ένα look, που κατά τη γνώμη μας ήταν ένα από τα πιο ωραία της. Η όμορφη τραγουδίστρια διάλεξε μία colorblock μίνι φούστα την οποία συνδύασε με ασορτί πουκάμισο, απο τον σχεδιαστή Fausto Puglisi τα οποία συνδύασε με πέδιλα Giuseppe Zanotti και τα μαλλιά της χτενισμένα σε ένα απλό καρέ.
  

H Jennifer Lopez εμφανίστηκε στις ακροάσεις του music show American Idol στην Ατλάντα με ένα look που της ταίριαζε πολύ. Η τραγουδίστρια επέλεξε μία ολόσωμη φόρμα Diane von Furstenberg από τη Resort συλλογή την οποία συνδύασε με ελαφρές vague στα μαλλιά και κόκκινο κραγιόν.



 Η EMILY BLUNT ΜΕ ULYANA SERGEENKO
Η Emily Blunt έδωσε το παρών στην πρεμιέρα Sicario στη Νέα Υόρκη με ένα από τα πιο ιδιαίτερα φορέματα που την έχουμε δει τελευταία. Η ηθοποιός επέλεξε ένα γκρι καπιτονέ φόρεμα σε 30'ς γραμμή, από τη σχεδιάστρια Ulyana Sergeenko το οποίο συνδύασε με κόκκινα πέδιλα Paul Andrew. Ολοκλήρωσε το look με έντονο κραγιόν και μαζεμένα μαλλιά. 





H Rachel McAdams εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας Spotlight, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Τορόντο, με ένα look  που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η ηθοποιός επέλεξε μία διάφανη δημιουργία κεντημένη με λουλούδια από τη Resort συλλογή του Οίκου Valentino την οποία συνδύασε με τα μαλλιά της χτενισμένα στο πλάι και έντονο κραγιόν.








H Natalie Portman παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας A Tale Of Love And Darkness, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Τορόντο, με ένα κομψό look αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι είναι μία από τις πιο εκλεπτυσμένες παρουσίες στον χώρο της υποκριτικής. Η ηθοποιός επέλεξε μία custom made δημιουργία από δαντέλα του Οίκου Lanvin -με μία εντυπωσιακή καρφίτσα να στολίζει τον ώμο- την οποία συνδύασε με τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν χαμηλό κότσο και μοβ κραγιόν.  









Η Diane Kruger έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας 11 Minutes, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Βενετίας, με ένα φόρεμα που της ταίριαζε απόλυτα. Η ηθοποιός επέλεξε μία λευκή δημιουργία με μαύρα κεντήματα Oscar de la Renta την οποία συνδύασε με ένα κόκκινο τσαντάκι Rauwolf  και λευκές γόβες Brian Atwood. Ολοκλήρωσε το look με σκουλαρίκια από τη σχεδιάστρια Irene Neuwirth.  









Η Elizabeth Olsen, η μικρότερη αδερφή των Olsen twins, παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Ruth And Alex στην οποία πρωταγωνιστεί, στο πλαίσιο του 41ου Deauville American Film Festival, με ένα συγκλονιστικό φόρεμα. Η νεαρή ηθοποιός επέλεξε μία εξώπλατη δημιουργία Calvin Klein με κοντό μανίκι, την οποία συνδύασε με τα μαλλιά της χτενισμένα σε ένα ανέμελο καρέ και φυσικό μέικαπ. Ολοκλήρωσε το look με διακριτικά κοσμήματα.    








Η Penelope Cruz είχε καιρό να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί και η αλήθεια είναι ότι μας είχε λείψει. Η ηθοποιός έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας Ma Ma, στην οποία πρωταγωνιστεί, με ένα από τα αγαπημένα μας φορέματα για την φθινοπωρινή σεζόν από τον Οίκο Chanel, μια μαύρη off shoulder δημιουργία διακοσμημένη με σειρές από κρύσταλλα. Ολοκλήρωσε το look με ασορτί peep-toes και τα μαλλιά της πιασμένα κότσο.  











Η Kate Bosworth εντοπίστηκε στη Νέα Υόρκη, λίγο πριν δώσει συνέντευξη στην εκπομπή Kelly and Michael, με ένα look που μόνο αυτή θα μπορούσε να υποστηρίξει. Η ηθοποιός επέλεξε ένα σύνολο Alexander McQueen (Resort 2016) που αποτελούνταν από πλεκτό πουλόβερ διακοσμημένο με παγιέτες και tweed φούστα με λεπτομέρειες από δέρμα. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με τσάντα Dolce & Gabbana και απλές μαύρες γόβες.
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου