Η σέξι γυναίκα που οδηγεί την Koenigsegg Agera R σαν να την ...κλέβει. Βίντεο

Υπάρχουν πολλές πόλεις στη Ευρώπη όπου τα supercar κάνουν... παρέλαση, όμως το Μονακό έχει το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας. Όταν δε, τα όμορφα υπεραυτοκίνητα συνδυάζονται με σέξι κορίτσια, το αποτέλεσμα είναι ...εκρηκτικό.
Όταν αυτοκίνητα όπως Ferrari,  Bentley και Rolls κυκλοφορούν στους δρόμους του γραφικού πριγκηπάτου, αυτό δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι κάποιος γαλαζοαίματος περνά από μπροστά σου.

Μάλιστα, με την τόση μεγάλη συχνότητα με την οποία παρουσιάζονται τέτοια υπεραυτοκίνητα στους δρόμους του Μόντε Κάρλο, κανένας δεν ενδιαφέρεται για το ποιός είναι αυτός που τα οδηγεί.
Όμως, αυτές τις ημέρες τι μπορεί να τραβήξει την προσοχή στη γαλλική Ριβιέρα; Ίσως μια εντυπωσιακή Koenigsegg Agera R η οποία μάλιστα οδηγείται από μια γκλάμουρους και σέξι κοπέλα.
Μάλιστα, το θέμα γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό, όταν η σέξι γυναίκα οδηγεί το υπεραυτοκίνητο λες και έχει βγει από την ταινία “Gone in 60 Seconds”, στην οποία ο Νίκολας Γκέιτς και η παρέα του πρέπει να κλέψουν 50 πανάκριβα αυτοκίνητα σε 72 ώρες.
Δείτε το βίντεο:
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου