Αυτοκτόνησε η κοπέλα του Jim Carrey

Σύμφωνα με το TMZ, η 28χρονη Cathriona White αυτοκτόνησε την Δευτέρα, λίγα 24ωρα αφού χώρισε με τον γνωστό ηθοποιό.
Νεκρή στο διαμέρισμα της στην California, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η 28χρονη Cathriona White. Πρόκειται για την Ιρλανδή make up artist με την οποία ο Jim Carrey είχε σχέση τον τελευταίο καιρό.

Συγκεκριμένα την είχε γνωρίσει το 2012, όταν και ξεκίνησαν τη σχέση τους. Δεν έμειναν περισσότερο από λίγους μήνες μαζί. Χώρισαν τον Μάρτιο του 2013. Σε συνέντευξη του αργότερα, ο Carrey είχε αναφερθεί σε αυτή τη σχέση, λέγοντας ότι κάποτε τα είχε μια Ιρλανδή, την οποία δεν έβλεπε πια. "Αλλά είναι αξιαγάπητη" σημείωνε.
Τον Μάιο, οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν και εμφανιζόντουσαν μαζί στη Νέα Υόρκη. Χώρισαν, όπως αναφέρει το TMZ, στις 24 Σεπτεμβρίου, δηλαδή 5 μέρες πριν η White βρεθεί νεκρή. Στις 24 Σεπτεμβρίου, η White είχε κάνει ένα tweet στο οποίο έλεγε ότι σβήνει τον λογαριασμό της.

Σύμφωνα με το TMZ, η 28χρονη άφησε και σημείωμα όπου αναφέρεται στον πρόσφατο χωρισμό της με τον αγαπημένο 53χρονο ηθοποιό. Ο λόγος το θανάτου, δε μπορεί να ανακοινωθεί επίσημα πριν την νεκροψία, ωστόσο πιστεύεται ότι προκλήθηκε από υπερβολική δόση χαπιών.
 Είμαι σοκαρισμένος και βαθιά θλιμμένος από τον θάνατο της γλυκιάς μου Cathriona.
Αυτό αναφέρει σε δήλωση που εξέδωσε αφού έμαθε τα τραγικά νέα, ο Jim Carrey. Στη συνέχεια, ανέφερε ότι η Cathriona ήταν ένα "πραγματικά ευγενικό και ευαίσθητο ιρλανδικό λουλούδι". Σημείωσε, επίσης, ότι για εκείνη το μόνο που είχε λάμψη σε αυτό τον κόσμο ήταν να αγαπάει και να αγαπιέται. "Η καρδιά μου είναι στην οικογένεια της και τους φίλους της και σε όλους όσους την αγάπησαν και την νοιάστηκαν. Όλοι μας χτυπηθήκαμε από έναν κεραυνό", κατέληξε.

 Ladylike

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου