Εξομολογήσεις ενός άντρα: Τι κάνουμε όταν δεν θέλετε σχέση

Ο έρωτας έρχεται από εκεί που δεν το περιμένουμε. Πιθανότατα και στο πιο ακατάλληλο πρόσωπο. Από μια δίμετρη καλλονή μέχρι μια άλλη καλλονή… 1,50! Τι κάνουμε όμως γυναίκες όταν εσείς δεν είστε έτοιμες για σχέση αλλά περνάμε καλά; Η φάση είναι λίγο πιο κάτω από το… YOLO!
Αν δεν μας ενδιαφέρεται γυναίκες πιθανότατα με δυο μπύρες και μια καλή αντρική κουβέντα το ξεχνάμε και πάμε παρακάτω.
Αν μας ενδιαφέρεται τότε κάνουμε ότι περνάει από το μυαλό (κουρκούτι) εκείνη την ώρα…
-Δίνουμε χρόνο και χώρο
Το ότι δεν είστε έτοιμες για σχέση σημαίνει προφανώς πως είστε κολλημένες με τον πρώην, μπερδεμένες ή οτιδήποτε από αυτά τα περίεργα λέτε. Πιθανότατα εμείς θα το καταλάβουμε όταν την μια μέρα καθόμαστε αγκαλιά και την επόμενη δεν θέλετε ούτε να μας δείτε. ΟΚ, είστε μπερδεμένες. Εμείς απλά κάνουμε ένα βήμα πίσω και περιμένουμε. Θα εμφανιστείτε μόνες σας ή όχι; Αν εμφανιστείτε παίρνουμε ένα καλό σήμα. Αν όχι παίρνουμε ένα πολύ καλό ποτό που οι βαθμοί αλκοόλ φτάνουν τους 40.
-Πιέζουμε με τακτική
Μια γυναίκα δεν θέλει πίεση. Όποιος άντρας πιέσει γυναίκα, πιθανότατα θα την χάσει. Οπότε το σύστημα αναφέρει. Λίγο και όχι ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Τύπου: «Πάμε για ένα ποτό;». Στην άρνηση κάνουμε ξανά πίσω. Αν βγούμε δεν μιλάμε για έρωτες και λουλούδια. Εξάλλου ένας άντρας λέει ΜΙΑ φορά κάτι και το εννοεί.
-Δείχνουμε το πραγματικό μας πρόσωπο
Καλώς ή κακώς όλοι όταν γνωρίζουμε κάποιον/α προσπαθούμε να τον εντυπωσιάσουμε. Όταν γνωρίσουμε την ιδανική γυναίκα αλλά εκείνη (κατά 90%) δεν είναι έτοιμη για σχέση, τότε είναι η στιγμή να αφήσουμε τις βλακείες και δείχνουμε τι πραγματικά σκεφτόμαστε, νιώθουμε και θέλουμε. Τώρα να θα κάτσετε ή αν θα φύγετε κορίτσια δικό σας θέμα. Εξάλλου μπερδεμένες είστε.
-Αρχίζουμε να ξενερώνουμε
Κορίτσια το πολύ το κυρ-ελέησον το βαριέται και ο priest. Άντε σας πολιορκούμε με τακτ, άντε σας δείχνουμε ότι δεν είμαστε οι άλλοι που γνωρίσατε και σας πλήγωσαν. Άντε κάνουμε υπομονή και ανεχόμαστε τα πήγαινε-έλα. Κάποια στιγμή όμως θα αρχίσει ο εκνευρισμός του στυλ «Θα αποφασίσεις ποτέ;». Δεν θα το πούμε γιατί θα πείτε το trademark «Με πιέζεις». Δηλαδή μόνο εσείς πιέζεστε νομίζετε; Οπότε αργά ή γρήγορα (στον πραγματικό έρωτα αργά), θα αρχίσει η φθορά.
-Βρίσκουμε κάποια που είναι διαθέσιμη
Α, η εύκολη λύση. Εκείνη που αναφέρει και το ρητό «όλες οι θάλασσες έχουν ψάρια». Πολλοί παίρνουν αυτή την οption… Είναι τόσο απλό. Δεν θέλετε; Θα βρεθεί κάποια που θα θέλει. Ή κάποια που θα είναι έτοιμη. Ότι και από τα δυο ισχύει, υπάρχει εκεί έξω. Κυνική αλήθεια.
-Περιμένουμε…
Σαν άλλοι Χάτσικο, καθόμαστε εκεί και περιμένουμε πότε θα πείτε «Ρε όντως είναι αυτός που χρειάζομαι». Πιθανότατα δεν θα το πείτε γιατί θα προτιμήσετε άλλον. Ο ερωτευμένος άντρας είναι στην ίδια μοίρα με τον μεθυσμένο: Όσο και να χτυπήσει, πονάει μετά από καιρό! Οπότε εκεί περιμένουμε την ευκαιρία μας. Πιθανότερο να βρεθεί λευκή αρκούδα στην Πίνδο…
-Στο τέλος δεν είμαστε εμείς έτοιμοι για σχέση!
Μην γελάτε, έχει συμβεί αυτό. Ξέρω άνθρωπο που έλιωνε και όταν η κοπέλα ξεκαθάρισε τι ήθελε ο άνθρωπος δεν ήθελε σχέση και ήταν μόνος του! Γιατί συμβαίνει αυτό; Απλά γιατί περνάμε και εμείς την φάση μας. Γιατί… έτσι που λέτε και εσείς γυναίκες!
Το σωστό ποιο είναι; Όποιος γουστάρει πραγματικά τα καταφέρνει. Σε μια μέρα, σε ένα μήνα, σε έναν… αιώνα, τα καταφέρνει. Γιατί σεξ βρίσκουμε όλοι. Άντρες και γυναίκες. Αυτή την ρημάδα την… σύνδεση με τον άλλον (που ξαναλέω, είναι σίγουρα ο πιο λάθος άνθρωπος) δεν την βρίσκουμε. Και αυτή είναι τελικά ο έρωτας.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου