Θέλεις να μάθεις τι θα φορέσεις την άνοιξη του 2016;

To fashion week της Νέας Υόρκης μας άφησε με πολλά νέα trends για την Άνοιξη 2016, άλλα σχεδόν προβλέψιμα και άλλα καθόλου. Ετοιμαστείτε για αέρινες σιλουέττες, λευκά, boho -μιάς που τα 70s σίγουρα δεν θα μας αφήσουν ακόμα-, λίγη λάμψη από 80s και πολύ δέρμα.

ΕΞΩ ΟΙ ΩΜΟΙ


  Σίγουρα τη προηγούμενη σεζόν οι ανοιχτή λαιμόκοψη είχε τη τιμιτική της, αλλά γι' αυτή την άνοιξη οι designers το πήγαν λίγο παραπέρα και προτίμησαν να τονίσουν τους ώμους συγκεκριμένα. Μικρά ή μεγάλα, κοφτά ή αέρινα κοψίματα δίνουν ένα πιό ιδιαίτερο touch και φυσικά sexiness.

SO SHINY!


  Είναι κοινή αλήθεια πως οι παγιέτες κατέχουν μία ιδιαίτερη σχέση στη καρδιά κάθε fashionista και γι' αυτό αυτή την άνοιξη βγάλτε ό,τι πιό γυαλιστερό έχετε απ' τη ντουλάπα και προετοιμαστείτε για extra λάμψη -και όχι μόνο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς-. Από παντελόνες που 'αστράφτουν' 80s glam στο runway των Rodarte, στα αέρινα φορέματα του Calvin Klein, στα κεντήματα της Vera Wang.

CARAVAN GIRLS


  Με το 70s boho look να είναι και πάλι ένα απ' τα trends του 2016, γι' αυτή τη σεζόν οι σχεδιαστές έδωσαν ένα πιό αέρινο, gypsy touch στις δημιουργίες τους με maxi φορέματα, floral patterns και μία αίσθηση από Morocco.

MIX & MATCH


  Δέρμα, δαντέλα, τούλι, δίχτυ. Ένα mix & match υφασμάτων και υλικών είναι ακόμα ένα trend της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, με τους σχεδιαστές να προτείνουν παλ χρωματισμούς και extravagant δημιουργίες.

ΚΡΟΣΙΑ, ΚΡΟΣΙΑ, ΚΡΟΣΙΑ


  Αν ένα trend έφτασε στο απόγειό του κατά τη διάρκεια του 2015 αυτό ήταν κρόσια. Σε jackets, kimonos, φορέματα. Για το '16 ξεφεύγει από το bohemian και παίρνει ένα πίο μοντέρνο twist, σε formal φορέματα Oscar de la Renta 'η military εμφανίσεις στο catwalk του Alexander Wang.

ΦΡΑΜΠΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ


  Λίγο από Lolita σε μία λιγότερο girlie και περισσότερο stylish version με πολλά layers, οι... φραμπαλάδες ήταν από τα πιό διαδεδομένα trends στα runways της Νέας Υόρκης για την ερχόμενη άνοιξη. Άλλα σε πιό απλή μορφή για μία ελαφριά αίσθηση ρομαντισμού και άλλα σε πίο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό για extra διαστάσεις με μία δόση υπερβολής.

WRAP IT UP!


  Σε midi μορφή η wrap φούστα επανεμφανίστηκε στα runways για την Άνοιξη 2016, με ασσύμετρα κοψίματα και σε τόνους λευκού και μαύρου. Ευκολοφόρετο trend για οποιοδήποτε occasion και για μία καθημερινή μέρα στο γραφείο.

ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ


  Σκούρο καφέ, πορτοκαλί, terracotta. Τα γήινα χρώματα βρίσκονται στο προσκήνιο για μία ακόμη σεζόν και σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Suede, δέρμα ή satin: σίγουρη εγγύηση για απαράμιλλο chicness.

 Ladylike

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου