Εξομολογήσεις ενός άντρα: Αυτές είναι οι αγαπημένες μας στάσεις στο sex

Η ζωή δεν είναι μόνο σεξ. ΟΚ, είναι ένα μεγάλο ποσοστό της όμως. Και επειδή σαν αγοράκια θέλουμε να το απολαμβάνουμε, υπάρχουν συγκεκριμένες positions (στάσεις) που μπορεί να γίνει μαγικό. Both of us που λένε…
Έψαξα, ρώτησα και βρήκα αυτές που μας αρέσουν, τις συγκέντρωσα και τις ταξινόμησα με βάση το pleasurόμετρο για εμάς τα αγοράκια.
Εντάξει, μου είπαν και κάτι περίεργες που ούτε η Κομανέτσι με το απόλυτο 10 δεν θα μπορούσε να εκτελέσει, οπότε βολευτείτε άπαντες με τις παρακάτω:
-Η Doggy Style στάση
Η αγαπημένη μας. Το αφάν γκατέ (sic) του ερωτικού εγχειριδίου του κάθε άντρα. Η στάση που αν εκτελεστεί σωστά, τότε δεν έχει θέμα κανένας από τους δυο συμμετέχοντες. Κορίτσια, το μυστικό για εμάς, αυτό που θέλουμε, είναι η μέση να κάνει καμπύλη προς τα μέσα όταν παίρνεται την εν λόγω στάση. Πιο ωραίο (να το προτιμάτε, μας αρέσει φουλ) είναι όταν βάζετε το κεφάλι στο μαξιλάρι. Ο βαθμός ικανοποίησης είναι φουλ…
-Η ανάποδη καβαλάρισσα στάση
Μας αρέσει γιατί: α) δεν κάνουμε τίποτα, β) επειδή βλέπουμε τα οπίσθια σας. Δεν θέλει ιδιαίτερη φαντασία κορίτσια. Ανεβαίνετε από πάνω μας και… ξέρετε. Βonus Tip είναι πως μπορούμε ταυτόχρονα να σας χαϊδεύουμε στην ευαίσθητη περιοχή ενώ (προσοχή) μπορούμε να σας κάνουμε και άλλα πράγματα όσο είστε γυρισμένες. Δεν είναι και άσχημα…
-Η στα πλάγια στάση
All Time Classic και αγαπημένη. Απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια από μέρους μας, επιτυγχάνει (αν γίνει σωστά) μεγαλύτερη απόλαυση σε εσάς. Η τριβή των ευαίσθητων περιοχών μας (really;) σε συνδυασμό με το ότι έχουμε την… άπλα να πιάσουμε ότι θέλουμε, είναι απλά amazing. Συν ότι με το χέρι μπορούμε να σας διεγείρουμε και να τελειώσετε και μια ώρα αρχύτερα… Συν, ότι έτσι γίνεται και το πρωκτικό σεξ καλύτερα.
-Η τα πόδια στους ώμους στάση
Ναι κορίτσια. Εσάς σας πονάει. Εμάς μας αρέσει. Ο λόγος είναι πολύ απλός: Υπάρχει φουλ είσοδος και με μεγάλη άνεση. Ναι, θέλει λίγο αερόμπικ, λίγο υπομονή και μπορεί και λίγο κρασί και λίγο θάλασσα. Αλλά η ρημάδα είναι ωραία. Να τα λέμε και αυτά.
-Η στάση του στοματικού σεξ (για σας)
Μπορεί εδώ τα κορίτσια να έχουν κάνει κείμενο ολάκερο πως εμείς οι άντρες δεν ξέρουμε να κάνουμε στοματικό σεξ, αλλά δεν ισχύει. Βασικά το θέμα του στοματικού για εμάς είναι όπως η άμυνα στο μπάσκετ: Είναι απλά θέμα θέλησης. Ναι, έχετε δίκιο, πως αρκετοί δεν έχουν την θέληση και το κάνουν αγγαρεία. Αρκετοί πάλι έχουμε. Και η αγαπημένη μας στάση για αυτό είναι η κλασσική ιεραποστολική, αλλά και όταν έρχεστε εσείς στο στόμα μας. Δεν λέω άλλα, γιατί το κείμενο θα λογοκριθεί.
-Η στάση υποταγής
Την λέμε και μπρούμυτα. Αλλά μου άρεσε η λέξη υποταγή και την έβαλα. Συνδυάζετε ΑΦΟΒΑ με ελαφρύ τράβηγμα μαλλιού και spanking. Μας αρέσει γιατί με όλα αυτά, νιώθουμε όπως ο ΝτιΚάπριο στον Τιτανικό: The King Of The World.
ΒONUS: Η στάση πληρωμών
Ζούμε με τον φόβο ότι θα μας πάρουν τα ευρώ. Οπότε αυτόματα, πηγαίνουμε σε όλες τις παραπάνω στάσεις για να ξεχάσουμε τον πόνο μας…
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου