Οι μικρές αδερφές Kardashian «ξεσάλωσαν» σε σκάφος στο Μεξικό

Για πολλές μέρες γιόρτασε τα γενέθλιά της η 18χρονη πλέον Kylie Jenner.

Μετά και το πάρτι της σε κλαμπ της Νέας Υόρκης όπου έδωσε το «παρών» της σύσσωμη η οικογένεια Kardashian αλλά και o ράπερ σύντροφός της Tyga που της έκανε δώρο μία Ferrari αξίας 320.000 ευρώ, η Kylie Jenner και οι φίλες της μετέβησαν στο Μεξικό.


Η διάσημη πάμπλουτη τηλεπερσόνα στη συνέχεια ναύλωσε πολυτελές σκάφος όπου φιλοξένησε την ίδια, την αδερφή της Kendal και δεκάδες φίλους τους, με τα πάρτι τους και τις βουτιές τους να δίνουν και να παίρνουν.
πηγη

Οι αδερφές Kardashian βγήκαν βόλτα και «τρέλαναν» τον φωτογραφικό φακό

Οι αδερφές Kardashian βγήκαν βόλτα και  «τρέλαναν» τον φωτογραφικό φακό

Ξεχωρίζουν για τις καμπύλες και την εξωτική ομορφιά τους… Οι αδερφές Kardashian, που αυτές τις ημέρες γυρίζουν τον νέο κύκλο του οικογενειακού τους ριάλιτι, «Keeping Up With The Kardashians», βρέθηκαν στο St. Barts και έκαναν μια βόλτα στα μαγαζιά της περιοχής. Η Kim φυσικά έκλεψε τα βλέμματα με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός πραγματικά «τρελάθηκε» με τα κάλλη της Khloe, που τώρα τελευταία είναι στην καλύτερη φόρμα της ζωής της. Το ενδιαφέρον βεβαίως στράφηκε και στην προσφάτως χωρισμένη Kourtney, που ήταν παρόλα αυτά αρκετά ευδιάθετη και λαμπερή.











πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου