Σεξ με το καλημέρα; Ψηφίζουμε ναι! Μπορεί να μην είναι και το καλύτερό σου, αλλά μήπως μετά από αυτό το άρθρο το δεις με άλλο μάτι;

Η ημέρα ξεκινάει αφού πρώτα πιεις καφέ. Αυτό είναι κάτι που πιστεύεις ακράδαντα. Πριν από αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να επικοινωνήσεις με το περιβάλλον και με τους γύρω σου. Γι’ αυτό και το πρωινό σεξ, δεν είναι και το αγαπημένο σου. Εκτός του ότι είσαι ακόμα ζαβλακωμένη από τον ύπνο και θέλεις λίγο χρόνο για να λειτουργήσεις, η αναπνοή μας το πρωί δεν είναι και πολύ ευχάριστη.
Άλλωστε, μέχρι και οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι η γυναίκα δεν έρχεται εύκολα σε οργασμό τις πρωινές ώρες και ότι η ιδανική ώρα για σεξ για τις περισσότερες γυναίκες, είναι το απόγευμα και το βραδάκι.
Όμως, κορίτσια, τα πράγματα για τους άντρες είναι λίγο διαφορετικά. Εκείνοι ξυπνούν πάντα ορεξάτοι για σεξ, κάτι που είναι απόλυτα φανερό άλλωστε. Το πρωί, τα επίπεδα τεστοστρερόνης τους είναι στο κόκκινο κάτι που συμβαίνει και σε σένα! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ευχαριστηθείτε το σεξ απόλυτα και οι δύο! Με άλλα λόγια, το σεξ με το καλημέρα σας, μπορεί να είναι το καλύτερο σεξ της ημέρας, γιατί όλο το σώμα συνομοτεί σε αυτό και είναι κατάλληλα προετοιμασμένο. Γι’ αυτό, καιρός να αφήσεις στην άκρη τις δικαιολογίες και να πιάσεις από νωρίς «δουλειά». Και για να μην μπορείς να δικαιολογηθείς πλέον, έχουμε μια απάντηση για να αναθεωρήσεις όλα όσα πιστεύεις για το πρωϊνό σεξ. Όλα εκείνα που σε κάνουν να το αποφεύγεις. Ρίξε μια ματιά:
«Το πρωινό σεξ γίνεται συνήθως βιαστικά».
Η πρώτη σκέψη που κάνεις όταν ξυπνάς, είναι η δουλειά σου και οι υποχρεώσεις της ημέρας. Μιας και δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου, το σεξ είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι να κάνεις, όταν χτυπήσει το ξυπνητήρι σου. Αυτό είναι μια ανόητη δικαιολογία και το ξέρεις! Γιατί όπως κάθε πρωί βάζεις 2 και 3 ξυπνητήρια για να έχεις χρόνο να χουζουρέψεις λίγο πριν σηκωθείς από το κρεβάτι, γιατί να μην κάνεις το ίδιο για να προλάβεις να κάνεις σεξ; Σήκω λίγο νωρίτερα και πλησίασε τον άντρα σου. Θα του φτιάξεις την ημέρα και θα φτιάξεις και τη δική σου! Πέρνα πάντα λίγο χρόνο παραπάνω στο κρεβάτι με τον άνθρωπό σου. Αυτό δυναμώνει πολύ τη σχέση σας και σας κάνει πιο ευτυχισμένους. Δεν έχει σημασία πόσο δύσκολη ημέρα σας περιμένει στο γραφείο. Έχετε την ευκαιρία να την ξεκινήσετε με τον καλύτερο τρόπο.
«Δε νιώθω sexy το πρωί».
Αν νιώθεις άσχημα για την αναπνοή σου το πρωί, έχε πάντα δίπλα στο κομοδίνο σου μερικές καραμέλες με γεύση μέντας ή δυόσμου, που θα σου δώσουν αμέσως καθαρή και φρέσκια αναπνοή. Ακόμα και ένα μπουκαλάκι νερό, θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα. Πάντως, μη νομίζεις ότι αυτή η σκεψη απασχολεί μόνο εσένα. Το ίδιο σκέφτεται κι εκείνος. Αν αυτό αποτελεί το μεγαλύτερό σου πρόβλημα, τότε σήκω από το κραβάτι και πήγαινε να βουρτσίσεις τα δόντια σου. Αλλά μη μείνεις για ώρες στο μπάνιο και μην ξεχάσεις να γυρίσεις στο κρεβάτι! Αν όμως, σε πλησιάσει εκείνος αφού έχετε ξυπνήσει και ξεκινήσει να σε χαϊδεύει, μην του το κόψεις στη μέση και τον ξενερώσεις. Μπορείτε απλά να αποφύγετε το φιλί. Μικρό το κακό!
«Δεν έχω διάθεση για σεξ το πρωί».
Εκείνος ξυπνάει πάντα ορεξάτος, ενώ εσύ καθόλου. Ναι, αλλά το σώμα σου είναι φτιαγμένο για το πρωινό σεξ. Μπορεί να σου φαίνεται αιώνας μέχρι να τελειώσει και αυτό να σε κάνει λίγο να βαριέσαι αυτή τη διαδικασία πρωινιάτικα, όμως όλο αυτό είναι απλά μέσα στο μυαλό σου. Το σώμα σου, όπως και το δικό του, έχει υψηλή τεστοστερόνη κάθε πρωί και αν το ακούσεις και εμποδίσεις τις αρνητικές σκέψεις που παράγει το μυαλό σου, θα περάσεις πολύ καλά. Αυτή είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας να δοκιμάσετε καινούριες στάσεις  και να εμπλουτίσετε το σεξουαλικό σας ρεπορτόριο.
«Το φως της ημέρας δεν με προδιαθέτει να κάνω σεξ».
Το φως των κεριών δημιουργεί πιο ερωτική ατμόσφαιρα, αυτό είναι αλήθεια, κάτι που δεν κάνει το φως του ήλιου. Το βράδυ, κάτω από το χαμηλό φωτισμό, νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με το σώμα σου κι αυτό αυξάνει τη διάθεσή σου για σεξ. Οι ειδικοί όμως λένε, ότι για να έχεις μια ευτυχισμένη σχέση, πρέπει να κάνεις έρωτα με το σύντροφό σου, όλες τις ώρες της ημέρας. Δοκίμασέ το και θα δεις ότι θα σου αρέσει!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου