Προσοχή κορίτσια: Αυτά τα σημάδια δείχνουν ότι θα είναι κακός στο κρεβάτι!

Ακόμα δεν έχει φτάσει η επίμαχη στιγμή και όσο να ‘ναι μια αγωνία την έχεις. Μην αγχώνεσαι, απλώς διάβασε τα σημάδια και αποφάσισε αν θα το δοκιμάσεις τελικά το «χαλασμένο γλυκό» ή αν θα αγοράσεις φρέσκο.
Σε διακόπτει μονίμως όταν μιλάς. Αυτοί οι τύποι που δεν έχουν μάθει να ακούνε, δεν ακούνε γενικώς, αν πιάνεις τι εννοώ (τεσταρισμένο).

Μυρίζει η αναπνοή του. Αν σε πήγε πριν για σουβλάκια, δεν μετράει. Γενικώς αναφέρομαι εγώ. Ξέρεις πια μυρωδιά, αυτήν της κλεισούρας του στόματος.
  
Κοκορεύεται. Πάρε τσάντα και τρέξε. Οι λεγόμενοι  «περιαυτολογούντες», σίγουρα κάνουν το ίδιο και στο κρεβάτι. Χαζός είναι ο σοφός λαός, που λέει «όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει». Στη θέση του «πολλοί», βάλε «πολύ» και τώρα που το έπιασες το λογοπαίγνιο, φύγε όσο είναι νωρίς.
Λέει κακά αστεία. Ή ακόμα χειρότερα, κρύα. Κοινώς δεν είναι αστείος τύπος. Το χιούμορ είναι δείκτης ευφυίας, στο κρεβάτι χρειάζεται επικοινωνία, πως θεωρείς ότι θα επικοινωνήσεις με ένα κρυόπλασμα; #not
Δεν φιλάει ωραία. Την βρωμερή αναπνοή την συγχωρήσαμε. Αλλά και το κακό φιλί; Όχι κύριέ μου. Γιατί το φιλί όπως και ο τρόπος που σε αγγίζει είναι σημάδια του τι ακολουθεί. Κι αν οι οιωνοί είναι κακοί, δεν προχωράμε σε «μάχη». 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου