Πώς θα καταλάβεις ότι σε φλερτάρει

Σημάδια που ''μαρτυρούν'' ότι σε θέλει και σε φλερτάρει. Ναι, σε εσένα μιλώ φίλη, που δεν μπορείς να καταλάβεις το φλερτ που σου κάνουν.
Το Savoirville σου εξηγεί πώς θα καταλάβεις πως το αγόρι που έχεις απέναντί σου σε φλερτάρει.
Το ανδρικό φλερτ διαφέρει αρκετά από το γυναικείο. Για την ακρίβεια, το γυναικείο είναι φλερτ και το αντρικό είναι ‘κάνε παραπέρα μωρή μην σε πλακώσω’.
Σας παρακαλώ, μην μου θορυβείστε. Μόνο σε μένα τυχαίνουν αυτά. Εσάς φαντάζομαι σας προσεγγίζουν με ένα τριαντάφυλλο και σας ζητούν να κάνετε γλυκό έρωτα ακούγοντας Leonard Cohen. Όχι ότι δεν υπάρχουν κι αυτά τα αγόρια, απλά κάπου κρύβονται. Σε άλλον πλανήτη.
Αλλά ας μην κοιτάμε την γκρίζα πλευρά της ζωής. Πέρα από το φλερτ, τα γλυκά και τον Θάνο τον Καλλίρη, πόσες άλλες απολαύσεις μας έχουν απομείνει; Πότε καταλαβαίνεις όμως εάν σε θέλει κάποιος; Εάν σε μπανίζει, εάν σε κορτάρει, εάν σε κάνει κέφι;
Σου την πέφτει ξεκάθαρα. Ξεκινώ από αυτήν την κατηγορία γιατί δεν υπάρχει και άμα σου συμβεί, δεν θέλω να πάθεις εγκεφαλικό από την έκπληξη. Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτή τη ζωή. Σε εντοπίζει στο πλήθος ή σε γνωρίζει σε κοινή παρέα. Σε πλησιάζει κανονικά, σου κάνει κάποιο κοπλιμάν, ζητάει το τηλέφωνό σου και βγαίνετε. Αυτό δεν λέει κάτι για την πορεία της σχέσης, αλλά εκτίμησε το γεγονός ότι σου χάρισε αυτή την εμπειρία.
Σε κοιτάει, σε κοιτάει, σε κοιτάει. Μέχρι να αλληθωρίσει. Μέχρι να πάθει καταρράκτη. Εντάξει, το κοίταγμα είναι πάντα το πρώτο βήμα και στέλνονται υπόγεια μηνύματα. Είναι πάρα πολύ καλό αν δεν μείνει μόνο εκεί. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Πολλά αγόρια φοβούνται τη χυλόπιτα και αρκούνται στο να σε κοιτάνε μέχρι να κάνεις εσύ την επόμενη κίνηση. Αν είστε και οι δύο ντροπαλοί, έχουμε πρόβλημα Χιούστον.
Σε αγγίζει. Είναι μάλλον το πιο ξεκάθαρο μήνυμα που μπορεί να σου δώσει ένας άντρας. Εάν ψάχνει αφορμή για να σου χαιδέψει την πλάτη, να σου τρίψει τη μούρη, να σου τσιμπήσει τη μύτη, να σε χαστουκίσει βρε αδερφέ, τότε μάλλον σε ποθεί. Ή θέλει να σκουπίσει κάπου τα χέρια του. Εάν σου αρέσει κι εσένα, μην τον αποθαρρύνεις. Απλά θέσε τα όριά σου για να καταλάβει μέχρι πού τον παίρνει να σε αγγίζει. Κάποια πράγματα τα κάνουμε μετά το γάμο!
Σου την λέει συνέχεια. Πατροπαράδοτο φλερτ που έχει τις ρίζες του στο δημοτικό και για κάποιους λειτουργεί ακόμα. Εν τω μεταξύ, έχει πέσει σύρμα ότι αυτό θεωρείται φλερτ και κανείς δεν παρεξηγείται πια εάν ο άλλος πει ‘είσαι μπάζο’. Μπορεί και να είναι το καλύτερο κοπλιμέντο που θα ακούσεις. Επειδή δεν μπορεί να σου πετάξει χώμα, όπως θα σου έκανε στο σχολείο, αρκείται στο να σε υποτιμά και να σε κοροιδεύει. Το δεχόμαστε για λίγο και κάνουμε πως διασκεδάζουμε με αυτό.
Σε αγνοεί. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να φλερτάρεις και να αγνοείς, αλλά εγώ είμαι εγώ. Κάποιοι πιστεύουν ότι με το να φλερτάρουν άλλες μπροστά σου, θεωρούν ότι θα τους ερωτευτείς και θα λιώνεις για πάρτη τους. Ο καθένας όπως την βρίσκει παιδιά. Το πρόβλημα αρχίζει όταν τον αγνοείς κι εσύ και γενικά δεν έχετε καμία επαφή. Η τέλεια σχέση αν με ρωτάτε.
Αν σε ρωτάει τί ζώδιο είσαι. Η μάστιγα των ανδρών που ασχολείται με τα ζώδια ζει ανάμεσά μας και δεν πειράζει. Κι αυτούς μάνα τους έκανε. Αν σε ρωτήσει, κατά πάσα πιθανότητα θα googlάρει το πόσο και αν ταιριάζετε και πόσο καλή μητέρα θα είσαι. Εγώ πάντως είμαι Καρκίνος με Σελήνη στον Ταύρο.
Σου στέλνει μηνύματα στο Facebook. Ξέρω ότι έχουν γραφτεί τόμοι για τον έρωτα στα social media. Ξέρω επίσης ότι τα likes δεν είναι ενδεικτικά του πώς νιώθει κάποιος για εσένα. Αλλά το messenger έχει αντικαταστήσει το κινητό και δυστυχώς έχουμε καταιγισμό των emoticons και του βλακώδους thumbs up. Ας ελπίσουμε ότι θα σου λάχει κάποιος που δεν λατρεύει τα αποσιωπητικά και κυρίως, δεν είναι ανορθόγραφος. Η Παναγιά μαζί σου!
Κλείνοντας, θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα σε όλα τα κορίτσια εκεί έξω. Κυρίες μου, αν περιμένετε από τα αγόρια να κάνουν όλη τη δουλειά ή την αρχή, θα περιμένετε για πολύ. Μου θέλετε χειραφέτηση και δυναμισμό, αλλά θέλετε και άντρα βαρύ κι ασήκωτο με πρωτοβουλία. Κατεβείτε από το θρόνο σας και φλερτάρετε. Καλοκαίρι είναι, δεν σας παρεξηγεί κανείς.

 Savoirville

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου