Alexa Chung : Σου αποκαλύπτει πως να φορέσεις το τζιν playsuit το καλοκαίρι

Δεν υπάρχει αμφισβήτηση, η Alexa Chung είναι το σύγχρονο fashion icon της εποχής μας. Αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά αποδεικνύεται από την κάθε εμφάνιση της, αφού συζητιέται απ' όλο τον πλανήτη και τις fan της. Έτσι για άλλη μια φορά (είναι αμέτρητες πια), μας απασχόλησε με το look και φυσικά θέλουμε να το δοκιμάσουμε και εμείς...τώρα.

Συγκεκριμένα η πάντα στιλάτη Alexa, η οποία παρευρέθηκε σε event στην καρδιά της Νέας Υόρκης, φόρεσε ένα super stylish τζιν playsuit και το συνδύασε μοναδικά με ένα ζευγάρι πολύ ιδιαίτερα μάυρα μποτάκια με αστέρια. Ένα outfit παιχνιδιάρικο, casual αλλά τόσο ενδιαφέρον, δεν έχει σημασία πόσο απλό ή minimal φαίνεται μιας και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο.

Τι λες; Εσύ θα φορέσεις denim το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τζιν playsuit όπως η Alexa;
Διάβασε τα tip που ακολουθούν για το καλύτερο stylish αποτέλεσμα :
- Διάλεξε ένα τζιν playsuit, σε όποια απόχρωση εσύ επιθυμείς και θεωρείς ότι σου πάει. Δεν υπάρχουν όρια και κανόνες σε αυτό.
- Μην παραφορτώσεις το σύνολο με επιπλέον κοσμήματα και αξεσουάρ, άσε να πρωταγωνιστήσουν το τζιν playsuit και τα ιδιαίτερα μποτάκια.
- Ας είναι καλοκαίρι, ποιος είπε ότι τα μποτάκια είναι απαγορευτικά; Διάλεξε αυτά που νιώθεις ότι είναι άνετα και επέλεξε αυτά που έχουν ανοίγματα.


















 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου