Το street style της εβδομάδας : Το romantic chic look που θα αγαπήσεις

Ως ρομαντική ψυχή δεν θα μπορούσα να μην αφιερώσω έστω και μια φορά την στήλη του street style στο αγαπημένο romantic chic στιλ. Ποιος είπε ότι στην καθημερινότητα και μέσα στην πόλη πρέπει να ντυνόμαστε βαρετά και να ξεχνάμε τόσο την θηλυκή όσο και την ρομαντική μας πλευρά; Αν έχεις τα σωστά υλικά (ρούχα και αξεσουάρ), τότε η συνταγή θα πετύχει 100%.

Σε αυτό το look συνδυάζω το ρομαντικό με το chic στοιχείο και το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό.
Fashion Editor: Τόνια Παπαμιχαλοπούλου
Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Τα βασικά κομμάτια του outfit ήταν δύο, το γκρι πουά μπούστο και το ψηλόμεσο loose παντελόνι στο ανοιχτό ροδακινί, τα οποία έδεσαν μεταξύ τους με τον πιο stylish τρόπο.
Tο ψηλόμεσο παντελόνι τέτοιου τύπου ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, αρκεί να συνδυαστεί σωστά.

Το τοπ με το μπούστο σε σχήμα καρδιάς, δίνει μια επιπλέον θηλυκή πινελιά όπως και οι λευκές τιράντες από βολάν κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρον όλο το look.
Επίσης το oversized ψάθινο καπέλο εκτός από την προστασία που χαρίζει από τον ήλιο, προσθέτει και την δραματικότητα στο όλο στιλ.


Περπατώντας με αυτό το look στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας ένιωσα κάτι από παλιές εποχές, τότε που όλα ήταν πιο ρομαντικά και οι γυναίκες πρόσεχαν την εμφάνιση τους, χωρίς να αφήνουν τίποτα στην τύχη του.

H σωστή στάση του σώματος παίζει σημαντικό ρόλο αφού μπορεί να αναδείξει ακόμα περισσότερα τα ρούχα και φυσικά όλο το στιλ.


Στο ρομαντικό ντύσιμο σημαντικό ρόλο παίζουν οι λεπτομέρειες, έτσι το ιδιαίτερο δέσιμο του τοπ στο πίσω μέρος δεν θα μπορούσε να λείπει...


Ας μιλήσουμε λίγο για το πουά! Κλασικό, παιχνιδιάρικο και ρομαντικό είναι ένα μοτίβο που δίνει έναν πιο ιδιαίτερο και stylish αέρα σε όποιο ντύσιμο και αν το εντάξετε.

Η basic τσάντα σε σχήμα πουγκί σε ανοιχτό εκρού έδεσε υπέροχα με το σύνολο, με τις χρυσές λεπτομέρειες να δίνουν την προσιτή πολυτέλεια. Μια επιλογή που ταιριάζει με πολλά και διαφορετικά outfits.

Τη μοντέρνα πινελιά έδωσαν τα λευκά ψηλά πεδιλα. Τόσο η διαφάνεια όσο και το χοντρό τακούνι είναι μέσα στις τοπ τάσεις για το καλοκαίρι!

Το συγκεριμένο look ήταν τόσο στο στιλ και στον χαρακτήρα μου, που δεν ήθελα να το αποχωριστώ με τίποτα...

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα λοιπόν...
Εσείς θα δοκιμάζατε το συγκεκριμένο outfit και στιλ;
Περιμένω εντυπώσεις, ερωτήσεις και συμβουλές στο email : toniastyle@yahoo.gr
What i wore : 
- Παντελόνι Karavan ''Striders'', € 108,00 ευρώ
- Top Karavan ''The Lovers'', € 69,00 ευρώ
- Τσάντα Ippolito  ''Jo in Marble''  , € 260,00 ευρώ
- Παπούτσια Asos
- Καπέλο, προσωπικής συλλογής
Ευχαριστούμε το Showroom Karavan και την Μαριλού Κατσώνη, για την διάθεση των ρούχων και των αξεσουάρ αλλά και για την υπέροχη φιλοξενία. Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες επισκεφτείτε την σελίδα στο facebook εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου