Steve Milatos: Ο Έλληνας μοντέλο που πόζαρε με την Kim Kardashian και τον ζητούν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας!

Στα 22 του χρόνια ο Στέφανος Μιλάτος, ή αλλιώς Steve έχει καταφέρει να γίνει το μήλον της έριδος στο εξωτερικό, αφού είναι περιζήτητος, ενώ έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, κλείνοντας καμπάνιες που πολλοί συνάδελφοί του στην Ελλάδα θα ζήλευαν. Έχει φωτογραφηθεί δίπλα σε super models όπως Kate Moss και έχει συμμετάσχει αρκετές φορές στις εβδομάδες μόδας που γίνονται κάθε χρόνο στο Μιλάνο.
Ο οίκος Givenchy τον είχε επιλέξει για να παρουσιάσει την νέα αντρική συλλογή του ενώ και η Diesel τον έβαλε πρωταγωνιστή στην παγκόσμια καμπάνια της.




Γεννημένος στα Τρίκαλα, ο Στέφανος Μιλάτος ονειρευόταν στα χρόνια της εφηβείας να ασχοληθεί με το θέατρο και τον χορό. Όταν μετοίκησε στην Αθήνα φοίτησε για λίγο στα ΤΕΙ Δασοπονίας προκειμένου να γίνει πυροσβέστης, όμως πολύ σύντομα βρέθηκε να σπουδάζει μάρκετινγκ και δημόσιες σχέσεις.



Το govastileto.gr με αφορμή τη συμμετοχή του στην αντρική εβδομάδα μόδας που γίνεται αυτές τις μέρες στο Μίλανο, επικοινώνησε μαζί του με τον ίδιο να μας αποκαλύπτει μεταξύ άλλων τη συνεργασία του με την Kim Kardashian και τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.



-Διαγράφεις μια λαμπρή πορεία στο εξωτερικό, όμως στην Ελλάδα δεν σε ξέρουν πολλοί. Πώς το εξηγείς αυτό;

Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω ούτε θέλω. Με ξέρουν πιο πολύ όσοι ασχολούνται με αυτόν τον τομέα και πλαι κάποιες φορές δεν ισχύει.

-Ήταν δική σου απόφαση να ασχοληθείς με το μόντελιγνκ στο εξωτερικό;

Μου προτείνανε και δέχτηκα. Σε ποιον δεν θα άρεσε άλλωστε να ταξιδεύει;

- Στην Ελλάδα ποιους σχεδιαστές και Έλληνες μοντέλα ξεχωρίζεις;

Δεν ξεχωρίζω κάποιον σχεδιαστή αλλά από μοντέλα τον Παρασκευά Μπουμπουράκα και τον Μάριο Λέκκα.



-Συμμετέχεις για άλλη μια φορά στο men fashion week στο Μιλάνο. 

Όπως και κάθε χρόνο. Είναι απίθανη και απίστευτη εμπειρία.

-Ποιες συνεργασίες που έχεις κάνει ήταν για σένα αυτές που απογείωσαν την καριέρα σου;

Η φωτογράφιση με τον Steven Klein και την Βrooke Candy για το V magazine και η παγκόσμια καμπάνια της Diesel.



- Έχει συνεργαστεί ακόμη και με την Kim Kardashian. Πώς είναι από κοντά και πως ήταν η συνεργασία σας; (πες μας λεπτομέρειες δηλαδη τι συνεργασία ήταν αυτή)

Η φωτογράφιση έγινε στο Λος Άντζελες για το Love magazine με φωτογράφο τον Steven Klein, αλλά τελικά δεν δημοσιεύτηκε για κάποιους εσωτερικούς λόγους.

 - Τι ετοιμάζεις επαγγελματικά;

Θα ασχοληθώ εντατικότερα με την υποκριτική και την τηλεόραση. Πέρα από αυτά που κάνω καθώς έχω παρακολουθήσει σεμινάρια στην ακαδημαΐα New York.



 - Οι κοπέλες είμαι σίγουρη σε φλερτάρουν πολύ, εσύ τι σχέση έχεις με το φλερτ;

Μου αρέσει να φλερτάρω και να με φλερτάρουν! Είναι κάτι που με αναζωογονεί και με κάνει να αισθάνομαι ωραία.

- Θεωρείς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες καλοντυμένους;

Θεωρώ τις Ελληνίδες πολύ πιο καλοντυμένες από τους άντρες Έλληνες. Υπάρχει βέβαια και ένα ποσοστό αντρών που ντύνεται πολύ ωραία κι αυτό οφείλεται στο ότι είναι open mind.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου